מהירות-הצילו

גונזו10

New member
מהירות-הצילו ../images/Emo53.gif

תפשו אותי על מהירות 140 לדיברי הכחול בכביש של 80 עומס תנועה אני בשמאלי בכלל ועוקף אבל לא ! אני חוזר לא 140 הנזק שלילה 30 יום ומשפט מה עושים עכשיו : שיפוט מהיר להחזרת הרישיון מיד ? עו"ד ? בלי עו"ד ? הצילוווווווווו !!!!!!

יש עבירות קודמות ?

יש נקודות מעבירות אחרות ? לדעתי - כדאי עו"ד אם התשובות חיוביות.. איך נתפסת ? אקדח לייזר ? מצלמה ?

1100F

New member
עם איזה סוג של מכשיר

תפסו אותך? אם מדובר בממל"ז והכביש היה עמוס יתכן ולא רק אותך ראו במכשיר ואז המדידה פסולה. כמו כן, אם השוטר שתפס אותך לא עבר הדרכה עבור אופנועים, נדמה לי שאז גם כן המדידה שלו פסולה. בסוף צריך גם לבדוק את בדיקות הכיול של המכשיר. בתחילת המשמרת ישנה סדרה של בדיקות של המכשיר אבל גם בסוף המשמרת צריכה להיות אותה סדרה של בדיקות (שמראה שמשך כל המשמרת המכשיר היה תקין). אני מציע לך לבקש קודם כל במשטרה את כל הרעיות שיש להם נגדך. אח"כ תחלית אם לקחת עו"ד. עו"ד הוא עניין של בין $500 ל- $1000. בהצלחה

גונזו10

New member
המכשיר היה אקדח ליזר והעברה

האחרונה שלי היתה בינואר97 משהו על אי שמירת ימין או משהו דומה לא על אופנוע וב20 ומשהו שנות רישיון שלי יש לי כ5 עברות אחת על מהירות משנת 91 20 מעל המותר

אז זה בעיה...

בגלל המצב בכבישים היום , ובגלל הבעייתיות של להפריך את טענות המשטרה (חובת ההוכחה עליך) , הייתי ממליץ על עו"ד (כי קיימת סכנת שליליה - גם אם זמנית ל30 - 45 יום - עדיין זוהי פגיעה בנוחות היומיומית.. ומצד שני , שמעתי על אנשים שיצאו בקנס של 750 ש"ח , 4 נקודות וזהו...

menimm

New member
צור קשר עם בית המשפט במקום מגורייך

ובקש שימוע להחזרת הרישיון טרם יעברו 30 הימים. לאחר שתקבל תאריך לשמוע הנ"ל זה יקרה מהר מאוד... בקש מהשופט כבר להישפט במעמד השימוע ולגמור עם התיק הזה. מנסיוני, הם לא אוהבים את אלו שבאים עם עו"ד ועו"ד אם הוא לא תותח על, לא יעזור לך אלא להיפך.

גונזו10

New member
ניראה לי חכם ! זה מניסיון שלך או של

אחרים אני מאד מתוסכל כי אני עובד עם האופנוע יום יום ובלי זה אני בלי עבודה !!!!!

menimm

New member
זה מנסיון שלי.

קיבלתי 1000 שקל קנס שלילה על תנאי והופסקה לי השלילה בה הייתי עד ה"שימוע" שהפך למשפט.

גונזו10

New member
עוד דבר קטן ודי לנדנד אפשר ליצור קש

קשר טלפוני לבית המישפט כדי להקדים או שחייבים להגיע לשם לפקיד ? לדיברי הקצין השולל (טיפוס שלילי לחלוטין)חייבים להדיע לבית משפט השלום בשוקן ת"א . תודה מראש !

menimm

New member
תפנה בעצמך לבית המשפט הקרוב

לאיזור מגורייך ותבקש להעביר את התיק לשם, במקרה שלי, חבר שלי הוא גזבר בבית המשפט ולכן הוא דאג לכל הסידורים.

מיצו

New member
אם אתה רוצה עו"ד תותח-על שיציל אותך

אז צור קשר איתי. יש לי מישהו שהציל לי את התחת מ- 168 קמ"ש במקום 80, ועוד באוטו. יצאתי עם חודש שלילה, אבל רק קנס של 350 ש"ח ו- 4 נקודות. העו"ד עלה לי איזה 2000 ש"ח (לפני 4 שנים) אבל זה היה שווה, כי אחרת יכולתי לקבל לא רק חודש שלילה.

למעלה