מהיכן נובעת השנאה ?

mirkuz

New member
מהיכן נובעת השנאה ?

מהיכן נובעת השנאה לבנימין נתניהו, שהרי מדובר בשנאה ממש ? הבחור צעיר יחסית, מוכשר כשד, מחליט ומבצע, גם אם הצעדים קשים ולא פופולריים. נכון, כל הקטע של ה"לנצח את חמאס" היה קצת מוגזם, אך יחד עם זאת, אין להתעלם מהמשמעות האיסטרטגית של עליית החמאס לשלטון, 3 ק"מ מבניין כנסת ישראל. האם מדובר בקנאה אישית כלפי בנימין נתניהו ? האם מדובר במאבק לגיטימי בין הימין והשמאל ? נתניהו אמר שיקצץ בקצבאות, והוא אכן קצץ. כעת הוא אומר כי הוא "ירחיב את החגורה" אך אני מתרשם כי הוא איננו מוצא אזן קשבת להבטחותיו (על אף שהוכיח כי הוא מקיים כאשר הוא מבטיח). מדוע ?

טלי06

New member
התשובה-

לנתניהו יש תדמית של winner זו הסיבה לקינאה, ולכך שאוהבים להיטפל אליו בעצם נתת כבר את התשובה

mangoyarok

New member
סיימת להתבדח על המתים ?

אולי תכתבי כאן את ה"חידה" המבריקה שלך מהפורום של רחובות ? ננסה לערוך תחרות בדיחות על אדם שנהרג, הא ? ערפד ? מה דעתך ? לחילופין ? נוכל תמיד לגחך על מותו של אדם כמו שאת מגחכת: "חחח" קדימה, לגחך, חלאה לגחך

זאת לא מסיימת דבר

זאת קרציה שנדבקת ואינה מרפה באובססיה חולנית... וכדאי שתדע הנכים במוחם אינם מבחינים לפעמים שישנם דברים שלא עושים. זה חלק ממחלתם. וזו גם הסיבה שכשהם נפלטים מהמוסד הפסיכיאטרי הם מאופסנים הרחק מעין רואה במאורות מול מסך מרצד ואט אט דעתם נטרפת עליהם לגמרי. לדעתי זה הכל בגלל שהיא לא קולעת סלים במשען

טלי06

New member
משהו את יודעת,-

"הנכים במוחם אינם מבחינים לפעמים שישנם דברים שלא עושים. זה חלק ממחלתם".

mangoyarok

New member
../images/Emo6.gif הסלים האלה במשען

תאמיני לי נילוש, אין צעל הסלים הללו, במשען

mangoyarok

New member
כן כן

חלאה, ספרי בדיחה על הרוג, בסגנון של: "חחח" אפילו הקקטוס טוב מימך

טלי06

New member
יאללה גוון, גוון

משעמם כבר האובססיביות שלך עולה על גדותיה

טלי06

New member
הייתי אומרת

שהטימטום שלך אכל לך כל חלקה טובה במוח אילמלא ידעתי שזו לא הייתה קיימת מלכתחילה.

../images/Emo45.gifהפעם את צודקת, נילוש

אני מטפלת בשכמותך ונחשבת מומחית בנושא! את משו משו!

טלי06

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

העוית איננה מוסיפה לך חן, נילושש

וודאי שלא החרחורים... מצבך נואש. זה דבר ידוע למה להפגין זאת?

tapuzkatom

New member
שנאה, שטנה, בוז, גועל

שנאה, שטנה, בוז, גועל מדובר בתת-אדם שקרן ומזיע הוא הרויח ביושר את הכל טפו

למעלה