מהיכן לקוח הקטע הבא

מהיכן לקוח הקטע הבא

צירפתי קובץ שיש להפוך אותו ל MP3 אשמח לדעת מה המנגינה בסוף הקטע , מאיפה היא לקוחה ופתיחה של איזו תוכנית רדיו זו. תודה

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
אז ככה...

מדובר באות התוכנית "בוקר טוב ישראל" בגלץ מלפני כמה שנים. בינתיים השתנה קצת הקונספט ואות הפתיחה כמו שכולם יודעים... ותודה לגולש יניב שלקח חלק בהעלאת הקטע לרשת.

טוב אני רואה שזה לקוח

מ juan martin - flight to paradise מתןך דיסק של רורי גאלגר אבל הקטע בדיסק הוא רק גיטרה והקטע ברדיו יותר מלודי האם זה איזהשהו מיקס ?

dudube

New member
זה עיבוד מקורי מיוחד לגלי צה"ל

של יזהר אשדות, אם אינני טועה. אם למישהו יש גרסה ארוכה יותר, שלא יתבייש וישים בתיקיית קובצי הקול.

גלטזזז

New member
הנושא בטיפול. אבל הנה גרסה קודמת:

אות בט"י הקודם, שודר בחגיגות החמישים לגל"צ. היומן במלואו ניתן להורדה והאזנה מהקישור הזה. הקטע הקצר מלמעלה (שמקורו בתיקית הקבצים של פורום גל"צ), הוא גרסה מאוחרת יותר של האות הישן. יתכן ואוכל להשיג את האות המקורי והמלא. העניין מטופל

קודם כל תודה

מעניין אם יש את הקטע הזה באיכות טובה בלי קולות רק אינסטרמנטלי. ד"א אם מישהו יודע למי שייכות הנעימות של עושים צהריים עם יעל דן או רגע של עיברית או יומן חצות. בכל מקרה אני רוצה להודות לאימי ששומעת רדיו (רשת ב' וגלי צה"ל) שבזכותה הכרתי את הנעימות האלו. סתם נוסטלגיה.

asulind

New member
אות בט"י ישן

אני מוכן לבדוק אצלנו בתחנה אם האות הישן שמור היכנשהו בתחנה כשהוא נקי מדיבורים ובאיכות שידור. אוכל לעשות זאת רק ביום שלישי...

EladCanada

New member
עושים צהריים

האות נכתב במיוחד עבור התוכנית על-ידי אסף סיטון. בעבר ניתן היה להוריד אותו בתיקיית קובצי הקול של גל"צ אבל לדאבוני הוא נמחק משם. יש לי אותו ואני אנסה להעלות אותו בהזדמנות למקום אחר.

יש לי את הקטע של עושים צהריים

אבל כמובן שהוא רק חלקי כי יעל דן מדברת עליו והוא לא מלא. בכל מקרה תודה

יש לי הקלטה איכותית של עושים צהריים

44 שניות מוקלטות מגל"צ באיכות טובה. בשל הגבלת ה250K, מצ"ב גרסא פחות איכותית. לשנות את הסיומת לmp3. מי שרוצה את הגרסא היותר איכותית, שיפנה אליי באימייל, אייסיקיו או מסנג'ר, הכל כתוב בכרטיס בתפוז.

RunNGun

New member
אפרופו גלי צה"ל

לכבוד מר גלטזז הנכבד - אשמח אם תעלה עוד תכניות (למדור קבצי הקול האדיר) מאותם חגיגות 50 לגלי צה"ל... לדעתי יש שם כמה תכניות שיש להן פוטנציאל היסטורי ענק. אם יש לך - שתף
תודה מראש

גלטזזז

New member
כמו למשל?

אם לא ידעת, אז אלו התוכניות שכבר הועלו לרשת מיום השידורים ההוא: בוקר טוב ישראל, קשה בבוקר, נכון לעכשיו עם רפי רשף, נכון לעכשיו עם קובי מידן ואברי גלעד, מוטל בספק, ערב טוב ישראל וחמישים שנה כל הזמן.

RunNGun

New member
וואו! הפתעת אותי

כי בעמוד קבצי הקול אין התכנית של אברי וקובי למשל, או "ערב טוב ישראל" או "נכון לעכשיו" עם רפי רשף.... אשמח אם תכוון אותי ללינקים האלה. תודה מראש שוב!

למעלה