מהיום

supercoconut

New member
מהיום

אין יותר לשון, NEVEEEER שרשור שמחת חיים לכל דבר שנגמר ולא ישוב.
[בתמונה - העתק מדוייק להפליא של המורה שלי ללשון
]

חחחחח אחלה תמונה

ואו איזה כייף לסיים אם זה,הדבר היחידי שעודד אותי ב4 וחצי שעות האלה היה שאין יותר לשון לכל החיים. ומה שיותר מעודד שבדקתי עכשיו את התשובות שלי וחוץ משני דברים קטנים (של 3 נקודות מקסימום) הכל נכון,אז אני מקווה שלא יורידו לי הרבה על הבנה והבעה ואז גם יהיה לי אחלה ציון.. מי שרוצה תשובות לבחינה http://fgcl16.b3.gns.co.il/bagrut/2011/hebrew_2011_summer_A_A_002.pdf

asaf105

New member
אעעעע אין יותר לשווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

ושבוע הבא אני אפטר מתנ"ך והסטוריה סופית!!!1 יותר מרגש להיפטר מהסטוריה ותנ"ך!

noam270

New member
אין יותר! לנצחחחחחח!!!!!!!! אושר! ../images/Emo3.gif

היה סביר +. הבנה והבעה היה שטויות, תחביר ופועל.. שרדתי
לשון? פסוקית? שם פעולה? למה מי הם בכלל?????
אני בנאדם הרבה יותר מאושר!

Doodlez

New member
עיזה חחיייףףףףףףף!!!!!

איזה כייף יאו לא מאמין שסיימנו עם זה חבריםםם הטקסט היה הזוי ולגמרי קל מהמצופה למרות שנפלתי על שטויות
אבל בקטנות (אני לא קורא הוראות נו גםכן) בחיבור בחרתי את 8 זה על התנהגויות החריגות וכל זה.. חפרתי איזה עמוד ככה ויש לי כתב פיצי
וזהו אמן אמן אמן אני אוציא 90
פנאן
ונשאר לי רק יום אחד ללמוד ויום חלוקת תעודות וזהוו יאאוו אני לא מאמין שהגיע החופש הגדול!!

tritone

New member
איזה כיף ../images/Emo6.gif

לא הלך להיט, הבעה הלך מעולה (הכרתי את הטקסט הראשון שהיה בשאלה הקטנה, שמביע את השפה האלימה! אני מכירה גם את מי שכתב אותו) אבל יש לי כמה טעויות בתחביר ובצורות. לא נורא, גם אם לא יהיה לי 100 זה בסדר
וזהו, עוד בגרות אחת ואני בחופש!! עוד 20 יום מעכשיו אני בברלין
סבבה לגמרי! אגב, עשיתי את החיבור על 7 וזרם לי בטירוף, אני ממש מכירה את הנושא הזה אז יצא טוב

supercoconut

New member
ברלין?! אדיר! ../images/Emo99.gif

אני מפחדת לבקר בגרמניה. לא בגלל הגרמנים. בגלל כל כללי הנימוס המפחידים שלהם
[מי אוכל פיצה עם מזללג] ספרי איך היה כשתחזרי

tritone

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

הייתי שם לפני... שלוש שנים, אבל אני בקושי זוכרת מזה משהו. הם באמת אוכלים פיצה עם מזלג?! אותי מלחיצה השפה שלהם! הייתי השנה בניו יורק, לונדון ופריז ואני יודעת אנגלית ומבינה קצת צרפתית, אבל אין לי שמץ של מושג בגרמנית... לא נורא, אחרי חמישה ימים בברלין אני שבועיים בונקובר
יוהו!

supercoconut

New member
הבית ספר שלי שלח משלחת לגרמניה

[יותר לאזור בווריה, אבל שיהיה] והם קיבלו תדרוך נימוס.
וזה כולל צורת הנחת סכום במסעדות שאבויה ומלצר לא ינסה לקחת לך את הצלחת. ממשיך בזה שאצל משפחות יתנו לך את כל האוכל על הצלחת ולא מוציאים עוד מנות ואת צריכה לאכול *כל* מה שיש על הצלחת, גם אם את מתעבת את זה. וכע אוכלים שם הכל עם סכין ומזלג. יש אפילו מסעדות שהקונספט שלהן זה אכילה עם הידיים והגרמנים בהלם מהרעיון. ואל תעיזי אף פעם לאחר לגרמני, כמובן. מקווה שאת זה את כבר יודעת חחח. והיה עוד אבל לא הקשבתי.

tritone

New member
אדיר!

מזל שאני לא צריכה לעשות את כל זה אלא אשב בחדר שלי במלון ואוכל בידיים כמה שיתחשק לי
את נסעת למשלחת?

supercoconut

New member
לא

חלק דיי גדול מהאי רצון שלי נבע מזה שלהתארח אצל אנשים זרים במדינה זרה במשך שבוע לא עושה לי את זה.

tritone

New member
אני ממש מבינה את זה

לא הייתה לנו משלחת כזו בבי"ס אבל הייתה בביה"ס הקודם שלי (שמיכל לומדת בו עכשיו) וידעתי שאני לא אלך לכזו שאני אצטרך להתארח אצל משפחות... אני מקווה אבל שבשנה הבאה תהיה איזה משלחת מגניבה מביה"ס שלי בכל זאת

למעלה