באמת הגיע הזמן
חברה' איך שלא תסתכלו על זה זק"א חרגו מסמכותם! הם משוייכים בכלל למשטרה- לאק"מ, אך עם הזמן והתאווה לכסף גם פרח ככה האירגון. פתאום החלו איסופי תרומות וההתנפלות ההמונית הזאת. ואיפה בכל הסיפור הזה כתוב בכלל שזק"א משוייכים לאק"מ? רק על חלק מהווסטים- אלה בסופקו על ידי המשטרה עצמה. לא על הניידות ולא על שום דבר אחר יש זכר לכך. אין סיבה שלזק"א יהיו רכבי חירום עם רולרים אדומים שמזוהים עם אמבולנסים, יגיעו לזירות פיגועים כאשר עיקר העבודה היא של מד"א ולא שלהם, ובעיקר יזוהו עם המשטרה. בחיי שלא היו לי שום טענות אליהם אם לא היו לובשים ווסטים של מד"א, היו כותבים על הניידות שלהם משטרה-אק"מ והיו להם רולרים כחולים! ככה הם לא חורגים מסמכותם! ושרק יזכרו שאת כל המידע הם מקבלים ממד"א. עכשיו לגבי הנושא העיקרי, אני חושב שזה מצויין שמד"א הורידו מחירים וכמו כן פינויי הגופות. לא פעם הגענו לאקס שהמשפחה שאלה אם אנחנו כאן אז למה שלא נפנה, ומה פתאום עכשיו לשלם כפול למוביל גופות. כמו שידוע לי לפני מספר שנים פעל בחיפה אמבולנס שנועד למטרה זאת ולקח סכומים מאוד מאוד נמוכים ופשוט קרע את המתחרים הפרטיים, מה גם שכמבון צוות שקבע אקס המליץ להם להסיע אותו באמבולנס מד"א... וחוץ מזה, שלא פעם, אפילו בפיגוע במקסימם יצא לצוותי מד"א לפנות הרוגים, וכמו כן זק"א בד"כ לא מפנים אותם אלא אמבולנסים פרטיים שיש להם חוזה עם המשטרה לכך! זה בעיקר מה שיש לי לומר, אני יודע שיש מחלוקות בנושא.