מהיום ב

SK 3100

New member
מהיום ב../images/Emo49.gif

יתקיימו כול הפינות כסידרן! כן כן, גם התמונות, גם התקציר, וגם הפגישה בהפוכה
שווה לחכות...

cHiKiNoNo

New member
רזיל´ה -

{
} אממ.. בוא נגיד שזה תלוי בקריסת "אזול" או לא. ובואו נקווה, מאוד נקווה - שהכל יהיה כסידרו. וסופסוף אני אוכל לראות את בנחה {
} אממ, כלומר פבלו.. במדיה פלייר החדש!!

SK 3100

New member
היום במורדים../images/Emo70.gif

ונ.ב : התמונות של כול פרק יועלו חצי שעה מקסימום אחרי הפרק, כי אני צריך לגזור אותם.

Benja GiRl

New member
אני יודעת שזה כבר מרגיז

כי גם אני מתעצבנת כשואלים אבל במדייה פלאייר כשאני פותחת אז עושים: open url ואז יש משהו שאמורים לכתוב וזה כותב לי שזה בלתי חוקי בלה בלה בלה.... מה אני צריכה לכתוב שם?

חגית756

New member
היום פאבלו יהיה בפרק...?

תענה כדי שאני אדע עם לראות או לא...כי אני רואה רק בגללו...כי זה יהיה בישראל עוד 44 ימים!!!!!!!

SK 3100

New member
אכן ראיתי בפרסומת!

שהוא רב עם מריצה ונראה לי שהם גם התנשקו היום לא בטוח אל תתפסו אותי במילה

חגית756

New member
תשובה לעצמי...כן הוא יהיה ראיתי ב..

פירסומות כן הוא יהיה וחתיך מתמיד הוא יריב עם מריסה המפגרת שיודעת רק לצעוק עליו במקום לנשק אותו... למפגרת יש אותו במגש של זהב הוא אוהב אותה והיא רק רבה איתו... זה לא שאני שונאת אותה או משהו כזה....

cHiKiNoNo

New member
טוב, מחר בצהרים אני אצטרף לפגישה

היומית שלכם, כי היום כבר אין לי כוח
.. {העירו אותי היום ב8 וחצי בבוקר!!!} ואגב, לגביי היום! בנחה! פאבלו! או איך שלא ייקראו לו! לא הבנתי כלום ממה שהוא אמר בכל הפרק {כי אני יודעת ממש מעט ספרדית
} אבל הוא.. עצם זה שהוא היה בפרק יש לי מצברוח טוב ביותר!!! ותודו, יש לו עתיד גדול.. איזה שחקן.. אילו פניםם..

Tinkerble

New member
לא אמרת את זה גם אתמול ושלשום?

ובסוף: אין תמונות!!! וכן כן.... אנחנו יודעים שזה לא תלוי בך.... אלא במה שמצלם את התמונות

SK 3100

New member
חברים שלי!!!!!!!

אמרתי שהייתה לי בעייה, והיום תיקנתי אותה, והיום יהיו תמונות!!!!!!!!!

למעלה