דיילות
ה הטRולית New member 27/3/07 #23 מירמור הדרום הגדול@!!! איכסה ביכסה. אין עבודה. אין מקומות בילוי נורמליים, למעט הקיבוצים (נירים ונהנים!!@!)... אני רוצה מרכז!!
מירמור הדרום הגדול@!!! איכסה ביכסה. אין עבודה. אין מקומות בילוי נורמליים, למעט הקיבוצים (נירים ונהנים!!@!)... אני רוצה מרכז!!
N nisanil New member 27/3/07 #24 אני מתפלל שיפנו את אשקלון מאז הפינוי בעזה אני רק חולם על זה, אני הראשון שאורז ומתפנה ולא צריך פיצויים, רק שיביאו דירה במרכז במקום
אני מתפלל שיפנו את אשקלון מאז הפינוי בעזה אני רק חולם על זה, אני הראשון שאורז ומתפנה ולא צריך פיצויים, רק שיביאו דירה במרכז במקום
נ נורמה בייטס New member 27/3/07 #25 קרטון בתחנה מרכזית יספק אותי... סתם סתם.... חבל לך על הזמן, אשקלון עיר יפיפיה , יש כאן כמעט כל מה שצריך ... במרכז היו מתים לבתים וים ומרווח נשימה כמו שיש כאן... יש כמה פאקים, אבל נסתדר...
קרטון בתחנה מרכזית יספק אותי... סתם סתם.... חבל לך על הזמן, אשקלון עיר יפיפיה , יש כאן כמעט כל מה שצריך ... במרכז היו מתים לבתים וים ומרווח נשימה כמו שיש כאן... יש כמה פאקים, אבל נסתדר...
ה הטRולית New member 27/3/07 #26 כמה?. ערסים, כל הכיתה. טסה לאמריקה!! איכסה. חוץ מעיילת שיקרת הכל איכס.... והחוף...
N nisanil New member 27/3/07 #29 אצלך בשכונה יפה, תבואי אליי תבואי אליי לשכונה תיראי מה זה "יפה" ומאוד "שקט" בלילות, אפילו המשטרה מפחדים להיכנס לפה לעשות פה סיורים, צריך לעשות לפה שיירות משוריינות
אצלך בשכונה יפה, תבואי אליי תבואי אליי לשכונה תיראי מה זה "יפה" ומאוד "שקט" בלילות, אפילו המשטרה מפחדים להיכנס לפה לעשות פה סיורים, צריך לעשות לפה שיירות משוריינות
L Lady McBeth New member 27/3/07 #30 כאילו אתה גר בג'סי כהן איפה לירן? הוא יסביר לך מה הולך בחולון בשעות הלילה