מהיום אני אמא לשבוע....

מהיום אני אמא לשבוע....

אז ככה: *שתי חתולות (אחת שאני לא סובלת) *כלב שברח לו בצהריים ועדיין לא חזר הביתה, וכלבה ששיתפה איתו פעולה ופתחה לו את הדלת (ככה לפחות טוענים ביחידה לזיהוי פלילי) *אח אחד בבית (כתה ט, גבוה נורא ורזה למרות שהוא אוכל כמויות של ארבעה אנשים יחד. כינוי: עמוד חשמל.) *אח אחד בצבא (גם כן גבוה, כינוי: גירפה.) *ואחות אחת בטיול שנתי. תישאלו למה? כי ההורים שלי טסו להם לרומא לשבוע, והשאירו אותי לשמור על הבית. זו משימה לא קלה, יש הרבה סיכסוכים בין בעלי החיים שאני לא אפרט כרגע, ואח פירומן שבשימחה ישרוף את הבית אם רק יזדמן לו.(``יצא`` לו כבר פעם לשרוף את המחשב...) תהיו לי הורים לשבוע?

היי מאיה, אני מקנא בך...

אילו לי היה בית לשבוע, החיות היו ``נסגרות`` מאחורי סורג ובריח... בעצם גם את האחים שלי הייתי משלח לחברים שלהם....(הם לא היו מיד מסכימים, רק לאחר שכנועים) והייתי חוגגגגגגגגגגגגגגגגגג במשך שבוע !! לא, סתם....בצחוק... אני לא מעודד רצח של בעלי חיים, למרות שכבר רצחתי עכבר (והרבה אנשים העירו לי על כך), ואני אפילו מת על כלבים (חתולים יותר מדי מפונקים לטעמי). בקיצור, תבלי בנעימים באותו השבוע... יחד איתנו כמובן :)

t@gel

New member
אהמממ...

אוקיי... קראתי את הודעתך, רצתי לקניון רננים... (שתי דקות מהבית שלי), וקניתי שתי תחפושות... אחת של אמא אווזה והשניה של אבא סופרמן... אני כבר מתלבשת, משנסת מותניים ומתייצבת למשימה מה בתפריט? הרבה הרבה משחקי חברה ושעשועים... מרשה לכם לזלול ים של ממתקים וג`אנק פוד (אני מקווה שההורים כבר טסו-או שהפללתי את עצמי)... מרשה לכם לעשות בלגאן,(אבא סופרמן ינקה הכל) ובכלל מרשה לכם לחגוג כאוות נפשיכם... ג`ירפה-אתה בתפקיד השומר הלאומי. עמוד חשמל-לא חיבים להכין שעורים השבוע. זוג כלבים-חכו חכו, אין ארוחת ערב היום. חתולים-פשוט תשארו חמודים וזהו. מאיונת שלי, את דבורה...מי שמעצבן אותך, פשוט תעקצי אותו... אני כאן איתך כל רגע השבוע...לכל צרה או בעיה... יש מתנדבים לתחפושת של אבא סופרמן? (אולי הולדן....) :) אוהבת אמא גולי אווזה

למעלה