מהיהיה?!

dancing gabriel

New member
מזל טוב איריסססססססססס!!

עד 120, אושר ועושר וכל מה שאת מאחלת לעצמך- שיפשוט יתגשם!!! את בנאדם מדהים, יש לך מגוון תכונות ורפרטואר אדיר של טוב לב שקשה למצוא בבנאדם אחד- אבל את כזאת. תמשיכי להיות מדהימה כמו שאת, מנהלת למופת ובנאדם ריגשי כמו שאת. אוהב אותך מאודדדדדדדדד!!! תחגגי!! :) גבי. נ.ב- בגלל שיש לך יומהולדת אני מאשר דחייה של חודש בתאריך החטיפה שלי את שאק:p

g a g a

New member
כפרעעעעעעעעעעעעעעעעעליך גבי../images/Emo25.gif

אוי איך שאתה יודע לעשות הרגשה טובה לבנאדם
נשמה ולב מזהב
תודה על הריחול הלבבי כפרונת
+ יפה לך לדחות את החטיפה... אבל כבר לא כדאי לך לחטוף את שאק. הוא נראה כמו שולחן עם זנב
תשאל את מיכל, היא תספר לך איזה כלב שמן יש לי.

~orit~

New member
איזה זנות אני

שלא חשבתי לכתוב לך כאן (או בכלל) ברכה. את יודעת שאני לא אוהבת את כל השמאלץ הדביק הזה... אבל בגלל שאני יודעת שאת אוהבת את הברכות יותר מהמתנות עצמן, אז שיהיה... אם כך: א. שתשתמשי בחוכמה במתנה שקניתי לך. ב. שמתנתך תחיה הרבה שנים. ג. שמתנתך תהיה בריאה הרבה שנים. ד. דעי להעריך את המתנה שקניתי לך... כי שווה היא. ה. תתחילי להשתמש בה כבר!!! ועכשיו ברצינות. את האחות הכי טובה בעולם, ואת מהאנשים הבאמת באמת נדירים, ויעידו על כך כל מכרייך. אממ.. את... יותר מדי טובה. תתחילי ללמוד קצת מג'ן. לא יזיק לך. באמת
כאילו.. אם את לא מתכננת להיות עובדת סוציאלית, רדי קצת מהטוב לב. תלמדי גם קצת משרונע הביצ'ן ביצ' כפרעליה. את בשבילי אחות, חברה הכי טובה וקצת אמא. אין לי מושג מה הייתי עושה בלעדייך... ועוד אני מזל מאזניים אז בכלל... מאחלת לך שתמיד תדעי אושר, שתשארי אופטימית, שתחיי באילוז'ן (סתם), שתצליחי, כי את באמת מוכשרת וחכמה ויפה, שתתחילי כבר לנצל את הפוטנציאל העצום שיש לך, כי יש לך המון המון פוטנציאל שכלום ממנו בערך מנוצל. שתפסיקי להעריץ את מייקל כי הוא לא שווה את זה, ושתדעי המון המון אהבה (בייחוד משאק הסנוב, ותזהרי כי שרונה מתכננת עליו). Love you a bunch
טוב תרגעו. סתם צחקתי בקשר למייקל. ולא הבנתי למה את שולחת לכולם מסרים. אני דורשת לדעת מה את כותבת להם במסרים. תכתבי לי במסר

pulpula

New member
מה?? חיברו אתכם לאינט' בצומת??

לא ידעתי!! A SLOW DAY HUH? אניוואי!!! אני רוצה להגיב על הברכה הזאת, אהמ אהמ!! (כי אני מרה ואני חשה איריס). קודם כל נהנתי ממנה מאוד!! + אני מסכימה עם כל מילה, חוץ מאיזה משפט שם.. את יודעת בדיוק איזה!! ואל תנסי להתחמק ממנו בצחוק! אני ממש לא צוחקת! אם את רוצה שישאר לך חדר בבית כשתחזרי מהנסיעה. אני אשלח לך את סנדון לעשות לך חיפוש מקיף! ואמכור את כל המכשירים האלקטרוניים שלך לאלתיזאכן!! (איך כותבים את השיט הזה???) + באמת כפרעלי! + את מתכננת על המתנה של איריסושקה???? +סתבי
עעעעטוץ'

g a g a

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

כל מה שהפורום הזה צריך זה קצת דיאלוג משובח תוצרת אורית את שאשא בע"מ
שתיכן קרעתן לי את הטחול

~orit~

New member
לוללללללל ../images/Emo6.gif

ידעתי שתשאלי איך זה שיש לי אינטרנט בצומת. אז ככה, הייתי אצל לקוח, והוא נרדם, והיה לו מחשב כף יד עם חיבור אלחוטי לאינטרנט כמובן, ואני לקחתי והשתמשתי. פלוס, בקשר למשפט - תודי שגם את היית מתה לאיחול הזה. אז סתבי. פלוס המתנה של איריס עדיין עומדת לה שם בודדה וגלמודה. עוד שנייה היא צועקת: "אני פה לבד!". ולא, אני כרגע לא מתכננת על המתנה שלה... לי יש משהו אחר בראש... אני מתכננת על משהו הרבה הרבה יותר סקסי... ממ... מצ"ב תמונה של המתנה הסקסית שאני אקנה לעצמי. פלוס כוס. עעעעטוץ'.

g a g a

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

^דמעות של אושר^ I think I died and gone to heaven...
התעלית על עצמך השנה כפרע שלי. ברכה כזו מזמן לא היה לי העונג לקרוא לא ממך ולא מאף אחד. אין לך מושג כמה טישו אני צריכה עכשיו
אני כ"כ הולכת להדפיס את הברכה הזאת!!!!
+
+ אני דורשת לדעת מאיפה הקרצת את התמונה המתוקה הזאת
|צבים שולטים| + יש לך מסר

crazy4MJ

New member
../images/Emo6.gif מוכנה להעביר שיעורים פרטיים

של רוע תמורת סכום סימלי או פוסטרים ש!!ים של מייקל

g a g a

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif SOLD

unb®eakable

New member
אז איך מאכלים לך מזל"ט כמו שצריך

תני לי לחשוב על זה רגע...... אז דבר ראשון- עושר (כדאי שתוכלי לבקר בסט של נמלטים כמה שבא לך) ואושר (בתקווה שגם תצליחי לגנוב נשיקה חמה מהבחור הסקסי שלנו "מייקל סקופליד") שכל חלומתייך יתגשמו (לאנוס את מייקל כשהוא נשאר במראה שלו מ 88, או סתם לעשות לו ילד נוסף ואולי עכשיו הוא יקרה לו "כרית") והכי חשוב שתהיה מאושרת ושמחה (לפחות עד שוונטוורת מילר יגיע לארץ) אז מזל טוב מותק

g a g a

New member
שמוליק כפרע../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif רבה!

רק חבל ששכחת את החלק הכי חשוב בברכה
LMAO@כרית. + *יקרא
[איזה מניאקית אני, הא? לא מרפה!!!
]. תודה מקרב לב!

crazy4MJ

New member
../images/Emo99.gif אמאלההההה התקף לב!!!

מזה התמונה המדהימה כוסונית ומהממת הזאתי?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! יש לי לב חלב קצת התחשבוווווווות

DANGEROUS GIRL

New member
געגעעעע../images/Emo24.gif../images/Emo105.gif

שוב,סורי על האיחור.. קורה הרבה לאחרונה.. אני מקווה שהיה לך יום הולדת מדהיםםםםםםם!!! ושניצלת את היום המיוחד הזה! אני מאחלת לך שנים מוצלחות בכל תחום שיש המון אושררר ואהבההה! אני רואה שאיחלו לך כבר הכל אז אני מאחלת לך את כל מה שאיחלו לך כפול 2
אוהבתתתת=]] מוריאל

Danielle Nahimi

New member
באיחור קל..

מזל טוב איריס
שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה=) הרבה אושר ובריאות

למעלה