הקרדיט?!!?! בדוגרי אני למדתי אתכן להיות חצופות! אני למדתי אתכן להיות בולטות בהופעות! למדתי אתכן לבקש דברים ולהגיד דברים בלי להתבייש! אני נגשתי לזיגו עם הכתומה לבקש ממנו.. וכתומה מקבלת את שלל הקרדיט... תודה! לא צריך אתכם.. אני אפנטז לי על תומר להב.. עם אוסף המפרטים שלו
אמרתי אפרת הבווווווווסית עם הרבה מאוד ו'!!! זה לא אומר לך כלום??? טוב אז אם ככה...... אפרת - אני הכי לאהוב אותך! ותודה תודה תודה ועוד תודה אחת קטנה ועוד תודה!!!! ו...ו...ו... תביאי פוסטר! אני אעשה לך פינת מסגד קטנה
ואת הכיייייי הכייייי (עם הרבה יוד, כי אסור לשים גרש... יש לזה משמעות אחרת...)... וואי וואי מלכתי! (סליחה, בוסית...)... לא לכעוס בובציק! מאווווווה ואחרי הליקוקים... שוב תודה לנעה! אפרת... הכל טוב??? שמחה!
אסאפיס...(המתופף של שייגעצ אם אתם לא מכירים) אבל זאת לא הייתה חוכמה, כי היה בלאגן ענק, ואני חושבת שהמקלות נפלו לו, ו...ידיד שלי נראה מאיים וגדול אז הוא הצליח להשיג אחד
דוגרי יצאתי מלכה! עינב- עכשיו תעשי קפה!!! חחח!! סתם סתם!! ולא הבנתי איך את הכי אוהבת את אפרת??!! מה אני עיזה פזיזה??!! הא??!! בשביל להביא מפרטים מזיגו ולסדר לך שיחות טלפון חושניות איתו באמצע הלילה אני טובה??!! (טוב...קצת הגזמתי.. לא חושניות... אוקיי??!!) אבל בשביל לאהוב אותי?! לא... לא לקחתי קשה... ותודה לאפרת שלימדה אותי את כל מה שאני יודעת בנושא חוצפה! תזכי לחיים ארוכים אמן!
כייף לך!!! גם אני רוצה ארה"ב... לא... לי יש פולין! חחח!! שטויות!! העיקר שנהנת! באמת תראי תמונות!!! (נראה כמה את כוסית...חחח... סתם!! עינב - אין לי נטיות!!!) וזהו! רק בריאות! (תזהרי כשאת נשרפת...או כמו שאמא שלי אומרת - תמרחי! חחח!!-טיפ מכתומה..)
קודם כל, תודה על הקפה! בא'נה, הבאת לנו פה קפה איכותי!! תודה!!! (את מדברת עם מכורה) בכל מקרה, שאני חזרתי ממיאמי ביץ', חזרתי כיאה לאשכנזיה- שרופה בדרגות של כוויות...שרדם שם, או שאת לובסטר עכשיו?