מהטיול חזרתי!

טרושקה

New member
או דור ואן........

מישהי למדה מילה חדשה ולא מפחדת להשתמש בה....!!! חח בצחקה!

טרושקה

New member
מפרטים???

נעה המלכה הבלתי מעורערת של המפרטים! לא יישכח!!! וגם אפרת (הבוווווסית!) חחחח לי יש מפרט ולי יש מפרט!

efratushke

New member
שניה!!!! למה כתומה מקבלת את כל

הקרדיט?!!?! בדוגרי אני למדתי אתכן להיות חצופות! אני למדתי אתכן להיות בולטות בהופעות! למדתי אתכן לבקש דברים ולהגיד דברים בלי להתבייש! אני נגשתי לזיגו עם הכתומה לבקש ממנו.. וכתומה מקבלת את שלל הקרדיט... תודה! לא צריך אתכם.. אני אפנטז לי על תומר להב.. עם אוסף המפרטים שלו

טרושקה

New member
היי היי!

אמרתי אפרת הבווווווווסית עם הרבה מאוד ו'!!! זה לא אומר לך כלום??? טוב אז אם ככה...... אפרת - אני הכי לאהוב אותך! ותודה תודה תודה ועוד תודה אחת קטנה ועוד תודה!!!! ו...ו...ו... תביאי פוסטר! אני אעשה לך פינת מסגד קטנה
ואת הכיייייי הכייייי (עם הרבה יוד, כי אסור לשים גרש... יש לזה משמעות אחרת...)... וואי וואי מלכתי! (סליחה, בוסית...)... לא לכעוס בובציק! מאווווווה ואחרי הליקוקים... שוב תודה לנעה! אפרת... הכל טוב??? שמחה!

efratushke

New member
אך.. עכשיו תעשי לי מסג' ברגליים ../images/Emo13.gif

חחח סתם! תודה בובי! אבל את יודעת שהכל בצחוק.. למרות שיש בזה מן* האמת! ברווווווור!
*אני ג'ינג'ית! בהכל יש מין!!!

ידיד שלי השיג אחד מהמקלות של

אסאפיס...(המתופף של שייגעצ אם אתם לא מכירים) אבל זאת לא הייתה חוכמה, כי היה בלאגן ענק, ואני חושבת שהמקלות נפלו לו, ו...ידיד שלי נראה מאיים וגדול אז הוא הצליח להשיג אחד

כתמונית

New member
חחח!!

דוגרי יצאתי מלכה! עינב- עכשיו תעשי קפה!!! חחח!! סתם סתם!! ולא הבנתי איך את הכי אוהבת את אפרת??!! מה אני עיזה פזיזה??!! הא??!! בשביל להביא מפרטים מזיגו ולסדר לך שיחות טלפון חושניות איתו באמצע הלילה אני טובה??!! (טוב...קצת הגזמתי.. לא חושניות... אוקיי??!!) אבל בשביל לאהוב אותי?! לא... לא לקחתי קשה... :( ותודה לאפרת שלימדה אותי את כל מה שאני יודעת בנושא חוצפה! תזכי לחיים ארוכים אמן!

efratushke

New member
היי... שתינו בקשנו ביחד!

את בעצמך לוקחת לעצמך את כל הקרדיט! אה? ומי נגשה אל זיגו לבקש ממנו דיבור עם עינב?!?!

טרושקה

New member
נו... מה יהיה?!?!

שתיכן ענקיות!!! חולה על התחת האשכנזי שלכן (לא נעה! גם לי אין נטיות...)
ו... בלעט! עשיתן מעשה טוב, מעשה צדקה ממש... למה להרוס??? הא? הא?! יום מצוין שיהיה

efratushke

New member
..................

בסדר! אני מצטערת.. באמת כתומה עשתה הכל! היא אלוהים והמלכה! ........................

כתמונית

New member
לא היה ספק

בזה שאני אלוהים ומלכה.... ובכל זאת אני אחלוק עימך את הקרדיט (כי אני עוד יותר מלכה...חחח!!)

כתמונית

New member
אני טובה במעשים טובים!

חחח!! ואני מוכנה להתפשר על זה שעשינו את זה ביחד!

כתמונית

New member
השלום והברכה לך!

כייף לך!!! גם אני רוצה ארה"ב... לא... לי יש פולין! חחח!! שטויות!! העיקר שנהנת! באמת תראי תמונות!!! (נראה כמה את כוסית...חחח... סתם!! עינב - אין לי נטיות!!!) וזהו! רק בריאות! (תזהרי כשאת נשרפת...או כמו שאמא שלי אומרת - תמרחי! חחח!!-טיפ מכתומה..)

איזה כיף לך!!! מיאמי מדהימה!!!!

קודם כל, תודה על הקפה! בא'נה, הבאת לנו פה קפה איכותי!! תודה!!! (את מדברת עם מכורה) בכל מקרה, שאני חזרתי ממיאמי ביץ', חזרתי כיאה לאשכנזיה- שרופה בדרגות של כוויות...שרדם שם, או שאת לובסטר עכשיו?

למעלה