מהטיול חזרתי!

gloom

New member
ברוכה יא שווה../images/Emo66.gif

גם אני חזרתי.... לא רק במיאמי חם.... גם בשדה בוקר חם.... אם את רוצה יש לי 3 כרטיסים מיותרים לרוק ניצנים יום אחרי הדורבנים

תגובה חסכנית...

בוקר טוב! רק עכשיו התעוררתי! אתם חייבים לנסות את זה, לישון 14 שעות ברצף זה אחלה! טרושקה- את באמת רוצה לראות תמונות? איזה מגניב! בכיף, יש לי בערך 90 מהמצלמה האיטית שלי. אני אמצא את הזמן להראות לכולם! ירדן- עכשיו נראה לי גם אני מכורה! אני ביקרתי בכל סטארבקס שראיתי וקניתי בדיוק אותו דבר: can i have a tall, cold vanila late'? איך שלא כותבים לאטה.. שם המידה הכי קטנה זה טאל...השאר אני לא זוכרת.. הם פריקים שם! ובקשר ללובסטר: חחחח קרעת אותי! אבל היה לעור שלי שבוע להרגע מהשמש הלוהטת של מיאמי, אז לא נשרפתי, רק התחממתי (שורש חום-הצבע) יותר. אחרי מיאמי טסתי לעיירה.... טוב אולי לא עיירה. חור שהוא במרחק שעה וחצי מסן פרנסיסקו. אבל למרות העובדה הזאת עשיתי שם יותר דברים ונהנתי יותר. גלום- מגנייייב! יש לך את המפרט של הגיטריסט ממרסדס בנד!
ומה זאת אומרת ניצנים אחרי דורבנים..? יש הופעה לפני ניצנים?

efratushke

New member
אז ברוכה השווה (חיחיחי)

כבר נאמר הכל! אני, עינב (טרושקה) וכתומה מספיק דומות בשביל לתת את אותם איחולים.. אז קבלי את אותם איחולים פי שלושת אלפים!!!! והכי חשוב (מבית היוצר של משפחות ג'ינג'יות - בגלל זה גם כתומה אמרה): תמרחי! אם לא תשרפי! ותראי כמו.. כמו... טוסט!!!!!!!! חחחחחח

חומד ברוכה הבאה...

אני לא כ"כ מכירה אותך כי אני די חדשה כאן אבל אני חושבת שראיתי פה בפורום תמונה שלך עם הדורבנים.... (היית עם תיק צד אדום אם אני לא טועה..) אז ברוכה השבה לארצינו הזיפת..... סתם .... ואיזה כיף לך גם אני רוצה ארה"ב....

למעלה