מהטיול חזרתי!

מהטיול חזרתי!

ומתנות הבאתי! אני חזרתי מחופשה של שבועיים וחצי בארה"ב! ומשום מה, למרות שכתבתי איפשהו בפורום שאני עוזבת, אף אחד לא אמר לי ביי!.......
טוב מה שהיה היה... למרות זאת הבאתי לכל אחד בפורום קפה מסטארבקס!
יאמממ.. זה ונילה לאטה! נכון פלצני? אני מרגישה נורא בחוץ כי פיספסתי הרבה! אז, מי שחדש בפורום, ברוך הבא! ואני מבטיחה להשלים את החומר! והתחזית: חם במיאמי
חםמאוד! אני מקווה שאני אוכל לבוא לניצנים כדי לראות את הדורבנים!
רפרפתי בארבעת הדפים האחרונים של הפורום ועיני קלטה רעיון אדיר למשחק! נדמה לי שאפרת (סליחה אם טעיתי) הציעה שנצלם את החדר ונראה לכולם! אחלה רעיון! ברגע שאני ארוקן את המצלמה, אני אעבוד על זה. ולמה לא המשכתם את המשחק של השיר הכי טוב?... וגם, מזל טוב לזיגו!
"a very merry un-birthday to you!" השיר מעליזה בארץ הפלאות... ודבר אחרון...לילה טוב אני הולכת להשלים שעות שינה

טרושקה

New member
יווווופי יוווווופי!!!

ברוכה השווה!!! (חח) אני ממש ממש שמחה שנהנית! מקווה לראות אותך בבארבי ת"א ב-23
יהיה סבבות אגזוזים... רוצה לראות תמונות!!! בההההההי בינתיים

gloom

New member
אני ב90 %../images/Emo66.gif

כי פשוט הלכתי להופעה של מרסדס(יש לי את המפרט של הגיטריסט) אז אני קצת תפור

יוסדוס

New member
הייתה?...

רציתי לבוא...אבל החברים המבאסים שלי לא רצו ללכת.... לך יש את המפרט של הגיטריסט של מרסדס אבל לי יש את המפרט של הגיטריסט של הדג נחש.....חחחחחחחח....חכה אולי אני ישיג את הפרט של זיגו או של גיא..

gloom

New member
נראה לך? אני ישיג קודם../images/Emo66.gif

ואני גם ינסה לבקש מרון את המקלות מתופף
רעיון מקורי נא לא לגנוב

gloom

New member
נקווה../images/Emo66.gif

נעשה הרגל כזה שרק הפורום הזה כל הזמן יבקש מרון את המקלות (נא לא להעביר להייד פארק) ואז רון יפול לאחווה סודית של מבקשי מקלות מתופף... טוב אני סתם מסטול כרגע אחרי שאכלתי ארבע מילקי וניל

כתמונית

New member
חחח.... מצחיקים....

א. מפרטים?! קטן עליי! נכון עינב??!! ב. המקלות של רון הולכים לאפרת!!! כי בהופעה ב"פרישמן" הוא נתן אותם למישהו והוא הבטיח לאפרת! (למרות שהוא טען שהוא קצת צריך אותם...)

efratushke

New member
היייייי!!!!!!!!! מקלות שלי!!!!!!

נו תבין! רון הוא... אני מעריצה! דייי..... לא!!! אני כמעט בוכה בגללך עכשיו!!! זה רעיון מקורי שלי.. בלאט!! לאאאאאאאאא!!!!!!!! כדי להמחיש לך את הפטתיות שלי!!! קבל תמונה!!! הפולחן בחדר שלי לששי הבוס!!!!! תמונה ממוסגרת ענקית!! רחמנות?...

gloom

New member
טוב מצטער לא ידעתי... סולחת?../images/Emo66.gif

אז אני אצטרך לחשוב על משהו מקורי אחר... כמו המיקרופון... (כן בטח כאילו יתנו לי) נמ נמ נמ מה אפשר? אולי את הכיסוי לגיטרה? או את המצילתיים מהמעכת תופים

gloom

New member
וואי זה יהייה ענק../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

ננסה למה לא... יהייה דווקא די סבבה לחזור לבית עם גיבסון לס פול אפילו שאני לא יודע לנגן עליה....

למעלה