אם אני זוכרת נכוןמהזרעות ל- IVF
אחרי טיפולי הזרעות כושלים קיבלתי אישור מקופ"ח מכבי לעבור ל- IVF. היפנו אותנו לד"ר מנשה, ממרכז בריאות האשה ברעננה כשאת השאיבות וההחזרות מבצעים במדיקל סנטר או באסותא. האם אתם שמעתם או מכירים את ד"ר מנשה / מדיקל סנטר / אסותא? אשמח לשמוע.
ומובטח לך שאחרי שתפני אליה במסראם אני זוכרת נכון
לעוד נועה יש סיפורים מאוד "מעניינים" על הרופא הנ"ל. ממליצה לך לפנות אליה במסר. שיהיה בהצלחה!
לא מכירהמהזרעות ל- IVF
אחרי טיפולי הזרעות כושלים קיבלתי אישור מקופ"ח מכבי לעבור ל- IVF. היפנו אותנו לד"ר מנשה, ממרכז בריאות האשה ברעננה כשאת השאיבות וההחזרות מבצעים במדיקל סנטר או באסותא. האם אתם שמעתם או מכירים את ד"ר מנשה / מדיקל סנטר / אסותא? אשמח לשמוע.
אז הנה הגעתימהזרעות ל- IVF
למען הסר ספקאז הנה הגעתי
ובהחלט יש לי מה להגיד בעניין. הרבה הרבה. שלחתי לך מסר.
מדיקלמהזרעות ל- IVF
תודה.מדיקל
אני מטופלת במדיקל - ויש שם צוות חם ומסור בהצלחה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.