מהזה PITCH ?

R o c k s e n

New member
מהזה PITCH ?

שהשופטים תמיד אומרים you'r pitch was off it was pitch\ pitchey [כמו שרנדי נוהג לומר] וכאלה,מהזה אומר?

LeAnnDylan

Well-known member
התרגום הרשמי הוא-זיוף בצלילים גבוהי

משהו כמו עליה חדה בסולמות ואי דיוק, ערוץ שלוש מתרגם את זה כרעידות בקול, אני מניחה שזה גם מתקבלת על הדעת. בעיקרון זה מן רעידות בקול, לא יודעת איך בדיוק לתרגם את זה

R o c k s e n

New member
אבל לפעמים הם אומרים

you'r pitch was fine..קצת סותר.. כאילו מה "הרעידות בקול שלך,והזיופים בצלילים הגבוהים היו בסדר"? או שבכלל ישלזה 2 משמעויות,וPITCH זה גם גובה הצליל וגם אי דיוקים בצלילים הגבוהים? ..

LeAnnDylan

Well-known member
pitch זה גובה צליל

אני מניחה שזה יכול להיות לטוב ולרע. לרוב משתמשים בזה כמונח שלילי

אני אתן ציטוט של רנדי כשהוא הסבר

טוב, זה יותר כמו תרגום חופשי מאשר ציטוט...
הוא אמר בג'יי לנו פעם ששארפ זה כשעולים מעל הסולם הרצוי ופלאט זה מתחת... ז"א מזייפים. הוא אמר שפיטצ'י זה כשעושים את שניהם, ז"א הזמר ממש מזייף...

R o c k s e n

New member
אה,אז תגידו לי אם אני צודקת.

פיטצ' - גובה הצליל. פיטצ'י - זיופים,רעידות בקןל ? אז אני לא מבינה למה הם לוקחים את זה בכזו קלות,ז"א נגיד היה איזה מתמודד באחת התוכניות שממש זייף ופאולה אמרה לו שזה היה פיטצ'י אבל לא משנה. כל הזמן הם אומרים לא משנה,מחליקים אתזה.. מהזה לא משנה?! בארץ קוטלים כל מי שמזייף,אפילו הזיוף הכי קקטן - ראו ערך הדר עוזרי. לזייף זה הדבר הכי גרוע.. פסדר שלא יהיה לך קול יפה,זה עניין של טעם אבל תדע לשיר,אל תזייף.

LeAnnDylan

Well-known member
זה לא זויופים קשים

זה יותר רעידות בקול מהתרגשות, וזה לא זיוף בכל השיר זה במעבר חד בין סולמות. פאולה תמיד נחמדה אז קשה להוציא ממנה משהו רע אבל אם היו קצת רעידות הם סולחים, אם יש מישהו שממש מזייף ועובר סולמות בלי הבחנה קוטלים אותו מיד

LeAnnDylan

Well-known member
אוקיי ניסיון אחרון להסביר../images/Emo26.gif

טוב אז ככה. פיצ' זה גובה הצליל. לרוב מסתמן כביקורת לשלילה. שימי לב שאם מתכוונים לזה לטובה מוסיפים "the pitch was good" אם תרצי להשוות את זה למילה בעברית כדי להבין את המשוואה תוכלי להשוות למילה "נורא". לרוב זאת מליה לשלילה. כדי להפוך אותה למילה חיובית צריך להוסיף לדוגמא "אני נורא אוהבת..." בכל אופן, פיץ' על אף הדעה הרווחת אינה מילת קטילה. יש גרועות ממנה והשתמשו ברבות ממנה. התרגום החופשי למה שרנדי אמר, לא נראה לי הכי מדויק. גם צריך לשים לב באיזה הקשר המילה נאמרת במשפט. כשפולה אומרת Watch the pitch יש הבדל בין לדוגמא כשרנדי אומר you were pitchin the all song מקווה שזה יותר ברור. ואם לא. אני מרימה ידיים ונותנת למישהו אחר להסביר

Fairywitch

New member
../images/Emo51.gif על ההסברים../images/Emo140.gif טוגלן../images/Emo88.gif

וייכנס גם לשאלות נפוצות.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif פיטצ' זה השם,

פיטצ'י זה שם תואר. זה אותו הדבר. ואני חושבת שפיטצ' הכוונה היא, נגיד, כמו שכלי לא מכוון והצליל שנשמע יוצא קצת מעוות, לפה או לשם? אז ככה כזה. שהצליל שיוצא יוצא לא ממש מדוייק. אבל זה איך שאני ניסיתי לפרש את זה לעצמי.

למעלה