מהו

Mike A

New member
בין הארוכים

http://www.discogs.com/release/61352

תודה

מייק.. אממ אני שומעת פה טרק של 12 דקות.. ויוצא לי עשן מהאוזניים חח לכאורה בקטנה.. צריך להתחיל לשכפל טרקים כמו ששיכפלו את הכיבשה דולי. טרק = דולי יש משהו בזה...

Nofale

New member
עם קטעי אמביינט אפשר להשתולל

לעשות גם 500 כי זה לא נמאס ונותן טעם מצוין אז אני לא חושב שזה כל כך נחשב עם מדובר על טראנס יותר The Delta - Thing זה די ארוך כמעט 11 דקות.. יש עוד קטע ארוך לא בדיוק טראנס אבל לג'ונו רקטור יש אלבום שהוא קטע אחד ארוך (קטע הזוי מאד) אני לא חושב שצריך למתוח את הגבולות האלה של הטראנס כי זה סתם טעם מר חוץ מזה אמביינט ממש מדהים\מטורף Hallucinogen - The Herb Garden 15 דקות מצטער על בורותי אבל טרם שמעתי את פרויקטיו הטראנסיים של סיימון , כיוון שאני חושב שצריך "להשכיל" למוזיקה שמהללים אותה כל כך . אבל הקטע הזה ממש יפה ממש סיפור והצלילים הקטנים שבסוף קטנטנטנים גומרים לי תתחת

בין הארוכים:

Juno Reactor - Luciana-61:20(נחשב לאלבום למרות שזה טראק 1) Talamasca -Odyssey-22:07

Eyedan

New member
Juno Reactor - Luciana

אחד הקטעים הארוכים.. אומנם זה אלבום אבל זה בעצם קטע אחד ארוך ומפחיד!!!

israeli saiko

New member
...

Planet B.E.N - Trippy Future Garden 21:57 בין הארוכים והטובים. בקשר לטראק-דיסק של ג'ונו - נתנו לקרבורטור של משאית לעבוד 60 דקות זה הכל. ומי שמכיר מבין. זה היה אמור להיות פס קול לאיזה סרט, אבל בסוף לא התאפשר להם, אז הוציאו אותו ככה. (מי שיודע עוד פרטים מוזמן להגיב...) דרך אגב יש משהו שעשו בסיגנון, אבל פיתחו אותו, ועשו אותו חביב מאוד דווקא. Shaolin Wooden Men - Binary Input to Flesh Antenna זה בין שהחרורים האחרונים של פסיי הרמוניקס. באורך של 40 דקות פלוס, כמדומני.

Mad Sorcerer

New member
אחח טריפי פיוטשר גארדן...

איזה סיפור הטראק הזה.. גם ant invation מהאלבום הזה ענק אבל באורך ממוצע...

למעלה