מהו..?

OH LORD

New member
מהו..?

מהו לפי דעתכם האלבום הכי טוב של היהודים? ומהו המשפט שהכי ריגש אותכם אנשים? מחכה לתשובות חבר'ה...

yuli c

New member
הו לורד!

בא נא טחנו את זה איזה מיליון פעם... אז בפעם המיליון ואחד... האלבום הכי טוב: "היהודים". המשפט שהכי ריגש אותי: "אני לא בורח פשוט כואב לי לסלוח מסתבר שאני לא בוחר מה לשכוח"

החתימה שלי אומרת הכל ../images/Emo13.gif

אם כי יש עוד כלכך הרבה..... לך תבחר בין שירים ומשפטים של היהודים...

ANGEL N

New member
באמת שקשה לי לענות על זה...

כל הדיסקים היו באמת ממש טובים. וכל אחד מהם יצא בתקופה אחרת בחיים שלי. האלבום בהראשון הוא אלבום גיל ההתבגרות - ממשנהנתי ממנו גם עכשיו וכמובן שגם בזמנו- התפרקתי איתי כמו שצריך... האלבום השני יצא בזמן הצבא- ממש בתחילת השירות והיה משפט שכל הזמן רציתי להגיד מהאלבום "אני לא מאמין, כמה שקל ליפול" זה היה בהתחלה א"כ היה לי אחלה שירות. האלבום השלישי יצא כשהשתחררתי. הלהקה הזאת פשוט כ"כ טובה. הכי טובה בעבר ובהווה.

S h i R l e y

New member
בפעם המאתיים אלף...

הדיסק הכי טוב : מציאות נפרדת. השיר שאני הכי אוהבת שם זה פיוטה מהעובדה הפשוטה שאין בו מילים ועדיף שכך. הם לא כל כך טובים בכתיבת שירים...

i love INDIANA

New member
אמממ...קשה...

כל הדיסקים טובים.... לדעתי מציאות נפרדת ופחד מוות הם היותר טובים.. היהודים גם טוב אבל טיפה פחות.... אממ יש לי כמה משפטים אהובים: "מכאן עד אלוהים תהום!" "ויכול להיות שאין לי את ההבנה שיש לפסיכולוג ועצם המחשבה הזאת לא מחדירה בי רצון ללמוד" " מי אמר לך שאת מוכרחה, ומי לחץ אותך לקיר בתוך כל מישהו את יכולה לשמוע איזה שיר" "ולפעמים זו רק סירה קטנה שמסטירה תנוף." "נץ פורש כנפיים הסדק נפער הגבול כמו מיתר בשמים" "אז מה עושים עכשיו וכיצד ממשיכים? מי יודע בכלל לאן אנחנו הולכים? מה יהיה אם בסוף לא נראה מלאכים? מה יהיה אם בסוף אנחנו כלל לא מתים ,רק שותקים" ויש עוד מלא שלא חשבתי עליהם כרגע..... דרך אגב זאתאינדיאנה רק החלפתי שם משתמש....

אימממממממ

אלבום-היהודים מישפט-זה גורם מישתנה...שניקרה לו כרגע X... אררררררג..מושפעם ממטמתיקה.. ראמבאק..קיצור.. בנתיים.. "אם היה לי קצת מוח לא הייתי מפגר(ת),מיצטער(ת)"

אממממ..

הכי טופ - כוווווולם. והמשפט שעשה לי הכי ריגוש: "למד אותי למווווות! תראה איך שאלמד.. או תן לי שאמשיך לחיות לעעעעעעדדדדד..."

מציאות נפרדת

המשפט שלי משתנה תמיד אבל עכשיו הוא: "ואני אני רוצה לדרוך לעצמי על הקבר רוצה לדעת מה שם נשאר"

למעלה