מהו.. השיר לווא דווקא של נועם שאתם מרגישים הכי מחוברים אליו לאחרונה?
ש שיר יצחקי New member 22/12/09 #1 מהו.. השיר לווא דווקא של נועם שאתם מרגישים הכי מחוברים אליו לאחרונה?
י יובלל ג New member 23/12/09 #3 שלי ../images/Emo9.gif אייכה-שולי רנד "ריבונו של עולם אם אדבר גלויות לפעמים אין לי כח בעולמך להיות"
ה הילי ילדת ירח1 New member 23/12/09 #4 ... עד הקצה-דנה ברגר. 'ועכשיו כשאין שמיים, רק עננים של חוסר ודאות. ונדמה שאין סיבה לחיות, אם אין סיבה למות.' בעקבות כמה משמרות לילה בודדות, ושיחה אחת שפשוט שינתה לי את החיים
... עד הקצה-דנה ברגר. 'ועכשיו כשאין שמיים, רק עננים של חוסר ודאות. ונדמה שאין סיבה לחיות, אם אין סיבה למות.' בעקבות כמה משמרות לילה בודדות, ושיחה אחת שפשוט שינתה לי את החיים
ב בר דותן New member 24/12/09 #5 "פעם תורי לאהוב , ופעם תורך" שלמה ארצי - קניתי לך שיר מדהים מתחבר אליו מאוד בתקופה האחרונה
מ מאוהבת בשירים שלה New member 25/12/09 #6 וואו, בקושי יוצא לי לשמוע מוזיקה לאחרונה אז גם אין שיר ספציפי שאני מתחברת אליו.......... רוב הזמן אני שומעת את אני וכל המחשבות כשיש לי זמן אבל שוב, אני לא יכולה לבחור רק שיר אחד מהאלבום....
וואו, בקושי יוצא לי לשמוע מוזיקה לאחרונה אז גם אין שיר ספציפי שאני מתחברת אליו.......... רוב הזמן אני שומעת את אני וכל המחשבות כשיש לי זמן אבל שוב, אני לא יכולה לבחור רק שיר אחד מהאלבום....
ש שיר יצחקי New member 25/12/09 #8 אני. 'יותר מדי' של אביב מאז העשור השיר הזה פתאום נתפס לי במוח. שיר מדהים.