מהו קלף הריון?

matal girl

New member
מהו קלף הריון?

איזה נחמד שההענות לשאלותי היא מהירה. האם יש לכם מושג מהו הקלף המצביע על הריון כאשר אני שואלת על קלף אחד?

תלוי מה השאלה.

אם את שואלת "האם אני בהריון" את יכולה להוציא קלף אחד ולקבל ממנו מסר (יש טבלה בסיסית שהכנתי והיא נמצאת ב"מאמרים" ושם יש לך את כל הפירושים של הקלפים בבחינת חיובי, שלילי, ניטרלי - והיא מתאימה במיוחד לשאלות מסוג זה. של כן או לא). כעיקרון קלף הקיסרית מעיד על הריון, אמהות, פוריות ועוד.

pretty princess

New member
../images/Emo140.gifאם אני מבינה נכון

את שואלת אילו קלפים מדברים על הריון בלי קשר לשאלה כתשובה סופית או לשאלה של כן ולא. אז ככה: הקיסרית, ואז יש שילובים: קיסרית +קלף העולם; קלף הקיסרית + קלף אס המוטות; קלף הקיסרית + קלף נסיך הגביעים; קלף 3 גביעים + קלף 4 מוטות (הריון מוצלח במיוחד). קף יום הדין מדבר על לידה. גם קלף 4 מוטות מדבר (בפריסה מסוימת) על פרעון ולידה. קלף אס הגביעים מדבר על אמהות. 10 גביעים מדבר על משפחה מורחבת, נישואין וילדים. נסיך הגביעים מדבר על הריון גם. וגם מלכת הביעים מדברת על אמהות טובה והריון. אביר הגביעים מדבר על תקופת פריון. כל זה מתוך מה שאני למדתי ובעצם עדיין לומדת. אבל ייתכן שיש יותר מומחים ממני כאן. אני מקווה שהצלחתי לעזור לך ובהצלחה. ענת.

למעלה