מהו קב"א המסתורי ???

Lear22

New member
קב"א - קינוח במקום אחר

משמעותו: אכלת במסעדה. האוכל היה מעולה. החברה היתה טובה. כמה טוב כמה כיף. סיימת את הראשונה, ואת העיקרית. שתית גם איזה קוקטיל - עדיף מרטיני מנגו. עכשיו, מה עדיף? להזמין קינוח שרוב המסעדות בעיר הזמינו בעצמן מאיזה אחד - עוד פונדט, עוד פבלובה או סורבה פסיפלורה? או לקחת את עצמך, למקום שבו הקינוח הוא העיקר, שם תוכל להנות ממנת גלידה מובחרת וטריה באמת, או מעוגה שאין כמוה יחד עם אספרסו טוב. מובן שיש יוצאים מהכלל, יש מקומות שבהם יש קינוחים מהממים, ושווה להזמין אותם, אבל ברוב המסעדות הגענו למסקנה שעדיף קב"א, וכמה שיותר. משמעות הקב"א היא בעצם לאכול את העוגה, ולהשאיר אותה שלמה, לרכב על שתי החתונות ולאהוב את זה. לאכול בערב אחד בשני מקומות ולהנות מהיתרונות של כל מקום בלי ליפול על החסרונות. נכתב ע"י מייסד תורת הקב"א בפורום ומרצה בכיר בחוג להרכבת הארוחה המושלמת בבית הספר הגבוה לביקורת מסעדות ע"ש גידי 42

גידי42

New member
קב"א

פתאום נפתחו לי העיניים!!! מאז שאימצתי לי את התורה יצא לי כבר להיות פעמיים בפלאסמה בהרצליה ובאייסברג. עכשו אני צריך לעבור בלה סנטרל. בקיצור אני מחלק את חיי ללפני הקב"א ולאחריה.

גידי42

New member
קב"א

פתאום נפתחו לי העיניים!!! מאז שאימצתי לי את התורה יצא לי כבר להיות פעמיים בפלאסמה בהרצליה ובאייסברג. עכשו אני צריך לעבור בלה סנטרל. בקיצור אני מחלק את חיי ללפני הקב"א ולאחריה.

גידי42

New member
הרצליה פיתוח נוסעים כאילו

לקיוטו ופונים ימינה ברחוב לפני

Chewbacca

New member
פרשנות...

דוקטרינה? פילוסופיית חיים? הלך רוח? קב"א = קינוח במקום אחר. פיתוח של Lear הגדול מכולם שהמציא את הרעיון שאחרי שאוכלים במקום אחד ארוחה טעימה ונעימה, עוברים למקום אחר שמתמחה בקינוחים לקינוח. הדוגמא הטובה ביותר היא לאכול ארוחת ערב בפסטיס שבשדרות רוטשילד (שלא ידועה כל כך בקינוחים שלה) ולעבור ללה סנטראל לקינוח מהסרטים.

Amoureuse

New member
בעצם לה סנטראל התמקמה

במקום הכי קלאסי לקב"א - המון מסעדות סביבה, ורובן ידועות בעיקר באוכל שלהן ופחות בקינוחים. אני עוד צריכה לבדוק את העניין של אייסברג, מקום שני בליגת הקב"א של הפורום
.

liti

New member
אנחנו עשינו קב"א רציני אתמול

התחלנו ביפה וקינחנו באלדו בבן יהודה. חוויות ותמונות בהמשך.

למעלה