קודם כל המשימות הגבריות שאתה
מדבר עליהן זה משימות גבריות מבחינה מסורתית, ומבחינה מסורתית תפקידי שהם אך ורק נשיים זה לידה, הנקה, טיפול בילדים, נקיון, בישול, כביסה, אפיה, גיהוץ, ושאר מלאכות הבית. כך שמבחינה מסורתית (שכמובן לא מקובלת עלי כיום) יש משימות שהן אך ורק נשיות. יש הבדלים פיזיולוגים, הבעיה שלי לא איתם, הבעיה שלי זה התכונות הלא קשורות שהחברה מדביקה להם. למה אם יש לי ציצים אני צריכה להרוויח פחות על אותה מישרה? למה בתור אחת עם ציצים מדביקים לי אוסף תכונות שלא בהכרח מאפיין אותי, ולך בתור אחד נטול ציצים מדביקים לך אוסף תכונות אחרות? האם הציצים קובעים את התכונות האלו? תמהני. ובקשר לצבא ומילואים ומי שהחליט שמדובר במשימה גברית, זה תמיד נושא שמצחיק אותי. אני אדגים למה. כי זה הכל בגלל הגברת שהיא ראש הממשלה שהחליטה את המדיניות הזו. מה? יש גבר כראש ממשלה? נו טוב, זה הכל בגלל שרת הבטחון. מה? יש גבר כשר בטחון? טוב, אז הכל בגלל הרמטכלית. מה? יש רמטכל גבר? המ, אולי זה בגלל שיש רוב לחברות הכנסת והן שקבעו את המדיניות? המ, גם כן לא. אגב, רק בזמן האחרון הרמטכלית, המ, סליחה, הרמטכל, החליט שנשים נשואות לא יעשו מילואים יותר מכפי שמתבצע כיום כדי להפיס את דעת הדתיים והחרדים. אגב הזכויות שנשים נלחמות עליהן אלו זכויות טבעיות שכל גבר מקבל אותם, אפילו אם הוא לא היה בצבא, אפילו אם הוא קאליקר, אפילו אם כל אחת יכולה להוריד אותו בהורדות ידיים, אפילו אם הוא צולע פיסח וחיגר. הזכויות של גברים בחברה לא נובעים מהכוח הפיזי של האינדיבידואל, ולא משרותו הצבאי של האינדיבידואל .בפמיניזם לא מדובר באיזה זכויות יתר (ולא, השוואה למה שגברים מקבלים 1:1 זה לא מה שקובע אם מדובר ביתר או לא), אלא בזכויות שיאפשרו לגברים ונשים את אותן ההזדמנויות, לכל אינדיבידואל לבחור את מה שעדיף עליו בלי שיכפו עליו דברים על סמך כרומוזומיו. ובקשר להבדלים פיזיים ופיזיולוגים מה הבעיה עם זה שכשנוח מתעלמים ושלא אז לא? הרי ההבדלים האלה משפיעים על דברים מאוד מסוימים, וכשהם לא משפיעים ולא רלוונטים, למה שלא להתעלם מהם?