מהו סך העלויות

מצב
הנושא נעול.

גרגר33

New member
מהו סך העלויות

מהו סך העלויות
הכולל לקבלת תרומת ביצית? במקרה שלי אני מעוניינת ברופא המטפל דרך קופת חולים. ובמסלול פדיוס . יש מישהי שחישבת את סך כל ההוצאות?, כולל בית מלון, נסיעה ליום -יומיים תרופות .. החזרה שניה (שלא נזדקק..) הקפאה, 2. במידה ואני חוזרת עם עוברים מוקפאים , האם רופא קופת חולים יכול לבצע את ההחזרה ? והאם הסכום בסך 4500 דולר שנכתב הוא כולל ביציות והוצאות החזרה שנייה בארץ? אני קצת מבולבלת והייתי רוצה לדעת בדיוק מה אני מקבלת תמורת 4500 דולר בפדיוס? המון תודה וסליחה

ayoosh

New member
המידע שלי ממש לא מעודכן...

מהו סך העלויות
הכולל לקבלת תרומת ביצית? במקרה שלי אני מעוניינת ברופא המטפל דרך קופת חולים. ובמסלול פדיוס . יש מישהי שחישבת את סך כל ההוצאות?, כולל בית מלון, נסיעה ליום -יומיים תרופות .. החזרה שניה (שלא נזדקק..) הקפאה, 2. במידה ואני חוזרת עם עוברים מוקפאים , האם רופא קופת חולים יכול לבצע את ההחזרה ? והאם הסכום בסך 4500 דולר שנכתב הוא כולל ביציות והוצאות החזרה שנייה בארץ? אני קצת מבולבלת והייתי רוצה לדעת בדיוק מה אני מקבלת תמורת 4500 דולר בפדיוס? המון תודה וסליחה
המידע שלי ממש לא מעודכן...
אנחנו עוד שילמנו 3,000$ על הביציות (במהלך הטיפול שלנו זה עלה למיטב זכרוני ל- 3,200). מעבר לזה- ההוצאות תלויות במצב ובך- כלומר- אם יש הקפאה- אם אני לא טועה זה עוד משהו כמו 400-500$. אם את מחליטה לקחת מיכל למוקפאים (ולא רק תרמוס- כמו שמהרנגיס טוענת שמספיק)- יש תוספת עלות גם בגלל זה (משהו כמו 400 ש"ח? +פקדון שמוחזר). מעבר לזה- ההוצאות תלויות בך ובעונה- כלומר- עלות כרטיס, השאלה אם את נוסעת וחוזרת באותו יום (לפעמים כרטיס יקר יותר) או נוסעת ונשארת שם מהשאיבה עד ההחזרה). האם בן הזוג נודע וחוזר באותו יום או שניכם נוסעים יחד. האם אתם מנצלים את הזמן לטיול ואיזה רמה של מלון אתם בוחרים. לגבי החזרה בארץ- את צריכה "לאפסן" את המוקפאים במקום שמיועד לכך- בקופת חולים אין לדעתי מעבדות שמיועדות לכך, אני יודעת שבבתי חולים פרטיים זה יכול להיות אפשרי- אבל צריך לוודא את זה מראש.

מצב
הנושא נעול.
למעלה