מהו משפט הפרק?

simpson

New member
מהו משפט הפרק?

לדעתי המשפט האחרון אלכ אני רוצה להיפרד!

Rotem999

New member
בהחלט משפט הפרק!

הרגה אותי הסמדר הזאת... ואיך שהיא גאה בעצמה!

simpson

New member
טעות

שתי טעיות... אחת כתבתי אלכ ולא אלכס וטעות שניה שלא הייתי צריך לכתוב גם אלכס כי זה לא נראה לי משפט הפרק לא יודע מה הוא! תחליטו בעצמכם!!

אלכס אני רוצה גירושין?

לא נראה לי לפי דעתי הדבר הכי דבילי שהיה שם זה אבנר אבנר ושוב אבנר!!!!!! הוא תמיד יהיה הדבר הכי דבילי וכל המשפטים שלו דבילים! איזה חיבוקי אלי הביא לרונה.. יו איזה מסכנה היא אני מרחמת עליה בונא היא יודעת לשחק טוב .. דרך אגב נכון ברק בישראל יש ת´קטע הזה שהם בודקים כמה זמן אנשים ממצמצים בדקה??? אז כמה פעמים רומה מיצמצה היום????? יווווווו שבעים אלף מצמוצים למי ששם לב... איזה חמודים רונה ודורון ביחד כפרה עליהם!!!

casperit

New member
כן!!!

במיוחד הקטע של רונה כאילו וואו, זה מזה מתאים כדאי לשלוח להם:) בכלל הסדרה מזהעובדת לפי רק בישראל "אנייכול לנסות!" אלכס כמובן.. יעל

נוני 17

New member
נכון את צודקת זה בהחלט דיבלי!

נכון רונה באמת מסכנה אני ממש מרחמת עלייה, והסמדר המכשפה הזאת איך היא יכולה לעשות דבר כזה. מה היא חושבת לעצמה שרונה תהיה בכלא דורון כל הזמן יבקר אותה. אבנר הוא באמת דיבלי!

simpson

New member
אבנר!

אין לו מושג במחשבים :) הוא אמר למאיה שהוא מתקן משהו במודם וראו אותו אז באיזה אתר כמו וואלה נענע תפוז

ועוד משהו...

ורדה: "מילא הדחיפה של איריס, אבל להרוס למישהו ככה את החיים?"
איזו חמודה סמדר הייתה היום... "טה-דהההה!".

הסדרה הזאת מדהימה אותי כל פעם מחדש

טוב דיי בואו לא נגזים אבל אהבתי ת´פרק של היום!!!!!!!! תראו אני מחזיקה מלחיי האהבה כי זה לעומת לגעת באושר זה פשוט תענוג!!!!!!!! לגעת באושר נתקע על אותו מקום 70 פרקים ואז הם עשו חידוש חטפו תתינוק שסוף סוף אחרי שבעים שנה נולד.. היה סיפור צולע תראו פה הסיפור כל פעם מתחדש פתאום רונה בכלא יפה אהבתי ת´רעיון.. וכמובן שהטלנובלה החדשה הבאה תיהיה אפילו יותר טובה מלחיי האהבה כי הצורה והדרך לעשיית הטלנובלה תשתפר הנה כבר רואים ת´שיפור בלחיי האהבה... והמשפט שהכי אהבתי: החוקר- "בזמן שהיית העוזרת בבית ושיחקת אותה תמימה לפני השוטר שכבת עם הבעל כל הזמן" (לא יודעת למה זה פשוט הראה לי ת´דברים בצורה שונה החוקר צודק רונה הייתה צריכה לחכות עד שהנישואים ייגמרו.. פשוט עד עכשיו חשבתי שזה לא אשמתה של רונה שזה רק אשמתו של דורון כי הוא הנשואי אבל עכשיו אני חושבת אחרת!!!אני יסביר ת´צמי: איזה חוצפה יש לרונה לגור בבית הזה ובו בזמן לשכב עם הבעל.. ) טוב זהו.. דנה.ש.

Gohan

New member
כן.....

זה גם היה כ"כ צפוי..... אבנר מפגר >_< הוא כל הזמן מוכיח את זה!!

pompii

New member
משפט הפרק של היום בהחלט היה

סמדר-"טה דהההההה" וגם אלכס:מי היה יכול לגנוב יינות יונתן:"מישהו שהיה מאוד צמא איזה חמוד הוא

חחחח הכי נקרעתי מ..

מהתמונות של המבוקשים ברקע!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגו אותי ואי תחנת משטרה בואו נשים תמונות של מבוקשים!!חחחחחחחח מפגרים....

רונה = אמא תרזה

את המשפט הזה אלי כבר אמר מזמן אבל היזכירו אותו הפרק וזה הצחיק אותי.זה בעיני משפט הפרק!

שני דברים לפרק של היום

א. כל השיחה של סמדר - ורדה קרעה אותי: סמדר: "ומי את חושבת פרץ ליקב?" ורדה: "לא!?! את????" סמדר: "לא אני אישית אבל דאגתי שיפרצו במקומי" ורדה: "למה?" סמדר: "אני שונאת אותה!!!" (זה היה כל כך לא מחובר לטקסט, פשוט קורע!!!) וכמובן גם ה"טה דההההה" - שאני כבר לא זוכרת איפה הוא נכנס בשיחה... וגם עוד משפט של ורדה - "מילא לרצוח את איריס בספונטניות, אבל לתכנן מראש, זה פשוט רע!" (משהו בסגנון, גמר אותי) ולנקודה הבאה - לפני כמה זמן פיתחתי תאוריה, שרונה תהפוך את דורון לצבעוני, אם קצת יותר טעם בלבוש, ואחרי הפרק של יום חמישי - יש אפשרות חדשה, הוא יהפוך אותה לשחורה, ורשמית, מכובדת שכזאת....מצד שני אולי רק מעידה חד פעמית....לא....עדיין תומכת ברעיון שרונה תהפוך אותו לצבעוני, בתקווה!!! העיקר שיהיו כבר ביחד, בלי כל הצרות! רונה
דורון לנצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצח!

מתן ב

New member
אבנר מטומטם!!!!

כולכם צודקים אבנר הוא הכי דפוק... פשוט קורע אותי איך שהוא מדבר אני וחברה שלי כל הזמן צוחקים על זה... "עם... כמה... אנשים... שכבת...?" ולוקח לו שעתיים לרשום את זה זה כאילו הוא לוחץ על מיליון מקשים בשביל לרשום "עם..." ואחרי זה מאיה לוחצת על איזה חמישים מקשים רק כדי לרשום "ארבע". הוא מדבר בקול גבוה כזה וזה פשוט קורע... "האינטרנט הוא דבר מאוד נפוץ..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה