מהו מרווח הגילאים

מהו מרווח הגילאים

הגדול ביותר שהיה לכם אי פעם בסקס? אני היתי עם אשה שהיתה מבוגרת ממני ב 36 שנה! כן קשה להאמין! אחרי הצבא נסעתי לדרום אמריקה וחשבתי שאהיה חכם בביזנס אבל הפסדתי את כל מה שהיה לי וגם את מה שלא היה לי. ונשארתי בלי אוכל ובלי אפשרות לחזור הביתה התחלתי לקבץ נדבות עד שיום אחד הגיע אלי יפנית סקסית בטירוף מבוגרת בת 58 עשירה המתגוררת במקום והציעה לבוא לגור איתה והיא תשלם 1500 דולד כל חודש בתנאי שאשכב איתה כל פעם שהיא תרצה היתי יושן איתה במיטה קבוע ויצא לנו לשכב לפחות פעם ביום

הכי גדול?

הוא גדול ממני בחצי שנה...

איזה קטעים.... נוסטלגיה....

זאת היתה השאלה הראשונה ששאלתי כשהגעתי לפורום (אחרי קבלת הפנים החמה והרטובה...
)

שאלה שאלתית ביותר

אני לא ממש זוכר זיינתי לא מעט נשים אבל זכורה לי אחת מבוגרת ממני ב15 שנים,אני חייב לומר שהיא נראתה כמו בת 20 וידעה להזדיין חבל"ז..... לא הגיל קובע אלא התרגיל... ישנן נשים יפהפיות ולא ממש צעירות עם המון נסיון וידע בתחום לעומתן יש נשים צעירות שלא ממש מנוסות בקושי יודעות לפתוח רגליים...... אוקצור יש מכל הסוגים צריך רק לבחור

חתיכת סיפור!

בת 58 רוצה סקס כל יום? אפשר להזדקן ללא פחד. פערי הגילאים שלי: כלפי מטה: מערכת יחסים: 9 שנים (אני 30, הוא 21). סתם זיון: 10 שנים (אני כנ"ל, הוא בן עשרים). כלפי מעלה: מערכת יחסים: 8 שנים (אני 19, הוא 27). סתם זיון: אותו אחד. אין פער גדול מזה, ומגיל 23 בערך ירד לי לגמרי מהמבוגרים ממני.

ממש להזדקן בלי פחד

היא ידעה להיזדין בצורה חבלזית היא היתה חולת סקס ראית פעם אשה בת 58 עם פירס בלשון ובפטמות?

טלטולה

New member
קטן ממני ב 10 שנים

גדול ממני ב 15 שנה לא משהו מיוחד, אבל הקטן ממני ב 10 שנים זה היה משהו מיוחד עבורי

Hendrixon

New member
מערכת יחסים עם מבוגרת ממני ב-13 שנה

סטוץ עם צעירה ממני ב-11 שנה. בנוסף התחרמנתי עם מישהי בשנות החמישים לחייה (לא זוכר בדיוק כמה) כשהייתי כבן 27/28. לא היתה מציאה, אבל נוצר מצב ורציתי לנסות

למעלה