מהו מטרת הקסם?

Ethan16

New member
מהו מטרת הקסם?

בסך הכל, מאגיה זה לא סתם לעשות ניצוצות מהאצבע, אלא זה טקס עם מטרה... הבעייה שלי שאין לי מטרה... אין לי סיבה לעשות כישוף... אז אני רוצה לדעת, איזה כישופים עשיתם ובשביל מה. ואל תגידו לי דברים חסרי תכלית, כמו להרשים את החברה, לגרום למישהו לקנא או עוד סיבות מפגרות כאלה....

ToryMaster

New member
מכל האנשים בעולם

הייתי מצפה ממך שנמצא כאן כל כך הרבה זמן להבין שרוב האנשים לא עושים כישפוים למטרות "מפגרות כאלה"
תראה, אין טעם להכריח את עצמך למצוא סיבה, אם אין לך מטרה לעשות בשבילה כישוף, אל תחפש בכוח, כשזה יבוא זה יבוא. זה כמו באהבה, לא מחפשים את זה, מוצאים את זה.

Ethan16

New member
אנשים באמת זוכרים אותי ../images/Emo7.gif

עכשיו ברצינות, אני התכוונתי שתגידו לי כישופים שעשיתם ומה הייתה המטרה. כשאמרתי "מפגרים כאלו" אני מתכוון לשטויות שממש מעצבנים אותי. מה אכפת לי אם עשיתם כדור אנרגיה בשביל לעשות דוואינים, או הטלתם קללה על מישהו בגלל שהו עיצבן אתכם. אלו דברים שהמטרה היא סתם דבר שאפשר להשיג גם בלי כישוף, אבל עושים את זה מתוך עצלנות.... אז אילו דברים עם מטרה (אמיתית) עשיתם? נ.ב. כשאמרתי שאין לי סיבה לעשות כישוף התכוונתי שאין לי מטרה מסויימת לעשות. אני לא רוצה לכפות אל מישהי לאהוב אותי ואני ממש לא רוצה לעסוק במגיה שחורה ולפגוע דרך קסם...

ToryMaster

New member
זה המ שאנ יאומרת

על תכםה על המטרה שלך להגיע, חכה לה בשקט, תלמד בינתיים

nubis

New member
לדוגמה

כישוף שמחזק את יסוד האדמה באישיות שלי בשביל להיות יותר סבלני כלומר המטרה היא פיתוח האישיות. בברכה אלמוג

למעלה