מהו מחיר "נורא" ?

מהו מחיר "נורא" ?

אהוד אולמרט אמר היום, שהמחיר של המהלך הבא של ישראל יהיה נורא במימושו, אבל הברירה היא נוראה ממנו. מה זה אומר 'נורא' לדעתכם?

יוסי ר1

Active member
לענ"ד, לטעמו של אולמרט, גם הנורא

הראשון וגם השני מוסבים על האופציה שמישהו יצתרך להסביר מתישהו איך כל ההערכות הקלילות על האפשרות למגר את החיזבאלה, התגלו כקלילות מדאי. כבר אתמול - אם הבנתי נכון -התחילו לערוף ראשים - ואמר יפה אחד הכתבים בטלויזיה, חלוץ הרי לא יכול להדיח את עצמו , אז את אלוף הפיקוד הוא יכול. ועכשיו קצת יותר ברצינות. לא שמעתי את נאומו של אולמרט, אז קשה לי להתייחס לכוונתו. אבל מחיר נורא במיקרה הזה הוא ברור לחלוטין - המנעות ממהלך מכריע תשאיר את עוצמת החיזבאללה עם האפשרות לשגר טילים מתי שבא לו. ומהלך עצמו - אנחנו רואים עין בעין כמה קשה ללוחמים בשטח להכריע את הקרב, ואילו אבדות ומחיר בחיי אדם ובפצועים החיילים ומשפחותיהם משלמים. לא הייתי רוצה להיות כעת בעמדה שדורשת לקבל את ההחלטות איזה מחיר לבחור הפעם, ולהורות לדרג המבצע, לשלם אותו. נקווה שהסיוט הזה יסתיים מהר, ויעיל, וללא אבידות נוספות.

ihtiyar

New member
כשכתבת

קלילות מדאי התכוונת בטח ל-קלילות מד"אי. על המחיר הנורא לא אחווה את דעתי, כי יש סיכוי לא רע שאהיה בעצמי חלק מהמחיר

המחיר הוא בעיקר

מותם ע"פ הערכה של 300 עד 500 חיילי צה"ל (מעריב היום מהדורה מודפסת) על מזבח המוסר של עליזה אולמרט את עמיר פרץ ושות, במקום פהצצה של אלפי ניתי אויב.' .

ihtiyar

New member
אם אפשר, ברשותך,

אז בלי פוליטיקה ובלי ופהצצא גל אלפי ניתי עביר מכןבע .י. תודה.

נמחק כאן חלק שרשור

שהודעתו הראשונה היתה מכוערת ולא לגיטימית אדון יעלון, פורום תרבות עברית אינו פורום אקטואליה. להבא, הפנה הודעות מן הסוג הזה לפורום מתאים. ובפנייתך לגולשים בפורום - בלי התבטאויות פוגעות, ובשפה מכובדת

השאלה האמיתית היא

מהיכן מקבלים כל החבר'ה האלה רושם דפה זה פורופ אקטואליה? אני הצטרפתי לפורום בתקופת הסרטים הכתומים והכחולים, ובכל זאת היה לי מספיק שכל לראות שזה לא העניין של הפורום. באמת שאני לא מבין.

ארררררררררר../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

"שפה זה פורום אקטואליה", מקלדת ארורה!!!!!

אטיוד5

Active member
73 חיילים הרוגים ושלשה פאג'ר בצפון

פחות מזה זה לא נורא ויותר מזה זה נורא מאוד.

למעלה