מהו לדעתכם..

מהו לדעתכם..

מהו לדעתכם הפרק הכי מוזר הזוי ופסיכודלי שהיה הסטאר טרק (כל סידרה) (רק תדעו שאני לא בקיא בוויג´אר ובכאלו שלא היו בארץ). לדעתי הפרק שההוא משרלוק הולמס יוצר את כל הספינה בהולודק ויוצר הרגשה שהוא יכול להתקיים מחוץ להולודק
.

Bajoran Preist

New member
ממממ הכי מוזר?

לא יודע, אולי פרק הבייסבול של ח"ע9... הפרק אולי בין הכי לא טרקיים... כזכור, מוזר זה לא בהכרח טוב. שיהיה. אולי... Far Beyond The Stars? עם החיזיון שלי סיסקו על בני ראסל...(פרק מצויין) ובוויאג´ר כבר היו לא מעט פרקים מחורפנים(אך טובים) שבהם המציאות השתנתה כל שנייה ומה שחשבנו בסוף לא היה נכון...

Esmena

New member
*לא מצליחה לחשוב על כלום*

ומה שאני כן מצליחה לחשוב עליו לא שווה מחשבה במיוחד. כנראה שנסיונות לעשות דברים מוזרים יוצרים דברים פשוט מגוחכים.

שלומי44

New member
מסכים איתך...

גם לטעמי זה היה פרק מוזר שבו נתקל בן סיסקו ביריב הניצחי הוולקני היה פרק נורא מיותר...

הזוי?

לי דווקא עולות לראש תמונות מהסדרה המקורית עם קפטן קירק. לא יודעת למה, אולי זה בגלל התפאורה עם האורות האדומים או משהו כזה אבל בהרבה פרקים של הסידרה קיבלתי את התחושה שהבמאי נמצא על טריפ כלשהו...

S h a y 9 9 9

New member
בלי שום ספק

Qpid-- TNG עונה 4 פרק 20. פיקארד וצוותו הופכים ע"י Q לחבורתו העליזה של רובין הוד... ציטוט נבחר- וורף-"I am not a marry man!!!" בלי שום ספק הפרק ההזוי ביותר בסדרות הקונבנציונאליות. חוץ מזה היו פרקים בסדרה המצויירת פשוט הזויים שזה לא מילה... היה שם מין חייזר שנראה כמו ציפור ענקית והוא גם יכול היה לעוף והוא אחד מחברי הצוות for god´s sake.

היה גם את הפרק Q בוואיג´ר...

זה הי מוזר.... שהם הביאו את אייזיק ניטון (Q הפיל לו את התפוח המפורסם) ... ועוד שניים (לא זוכר מי)... והם עברו להייוצרות היקום וגם הוקטנו לגודל אטומים...

pelegs

New member
Tos - Shore Leave

למי שלא יצא לראות את הפרק - ארנבות גדולים, עליסה - זאת מארץ הפלאות(אם אני זוכר נכון) אנשים נעלמים, מטוסים ממלחמת העולם השניה...נשמע הזוי מספיק?

pelegs

New member
Tos - Shore Leave

למי שלא יצא לראות את הפרק - ארנבות גדולים, עליסה - זאת מארץ הפלאות(אם אני זוכר נכון) אנשים נעלמים, מטוסים ממלחמת העולם השניה...נשמע הזוי מספיק?

למעלה