מהו כישלון?

דגנית

New member
מהו כישלון?

האם להפסיק משהו באמצע זה כישלון, או הבנה שהדרך לא מתאימה יותר? איך בעצם אני יודעת להחליט. אם אני לא מצליחה להחליט אם להמשיך או להפסיק האם זה כישלון.. או הבנה פשוטה, מהותית, שמה שהתאים שנה שעברה לא מתאים יותר.. לשנה הבאה. מהו כישלון, עבורכם?

sharonchu

New member
לטעמי האישי

כישלון זה לא לנסות להתמודד עם הפחדים שלנו איש איש ופחדיו כישלון זה לא לרצות לראות את האמת שהיא יכולה להיות מאוד לא נעימה לפעמים

הכל התנסות ../images/Emo140.gif

כיון שאין טוב ורע מוחלטים ככה גם אין הצלחה וכישלון. זה מושגים שלך. שאת מחליטה עליהם. אני מקבלת כל פעם את המסר: אין טעויות. פשוט לנסות. להצליח לנסות.

Tal_Ya_Tal

New member
א-כ-ן../images/Emo45.gifאני מסכימה עם צופית../images/Emo127.gif

אין טעויות, אין כשלונות, יש רק התנסויות. כל התנסות מלמדת אותנו משהו על עצמנו. לעתים אנו מתנסים גם במצבים מסוימים רק על מנת להבין שזה לא מתאים לנו יותר. ואז אנחנו מפסיקים. אין זה כשלון. זהו שיעור, כדאי להסיק ממנו מסקנות. או איך אמרה אסתיה(אהבתי את הגדרתה)הערכה. אוהערכה מחדש. וא-כ-ן בקורת עצמית רק גורמת לנו לחזור על אותה התנסות שוב ושוב ושוב, מבלי ללמוד את אשר היא רוצה ללמד. L&L TALYA

דגנית

New member
ביקורת עצמית...../images/Emo67.gif../images/Emo5.gif

הבעיה שאני לא ממש יודעת להחליט אם לא מתאים לי יותר או שסתם נגמר לי החשק והכוח. אני לא חושבת שאני נכשלת ממשהו כי כבר למדתי שכל דבר שאני עושה או לא עושה מלמד אותי משהו.. ובסוף אני מבינה גם מה ולמה אבל כרגע 'הכישלון' אולי הוא אי מציאת הדרך זה לא שאני מצטערת על משהו שלמדתי פשוט נמאס לי להסתובב סביב עצמי
עם כמה שאני לומדת אני לא לומדת כלום..חחח

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo45.gifבבא../images/Emo133.gifהזמן-עם כל הקולות שאנו

שומעים, זהו אתגר לבודד את קול האמת. זה שיודע מה ב-ד-י-ו-ק נחוץ לנו או יותר נכון מה
|לא L&L TALYA

דגנית

New member
ממש עוזר ../images/Emo67.gif ../images/Emo6.gif

בדיעבד קל לדעת אבל לקדימה קשה.. לי..

Tal_Ya_Tal

New member
אשליית ה../images/Emo133.gifראי סרט "בליפ"

למה אחורה קל וקדימה קשה אם ב-א-מ-ת אין זמן
L&L TALYA

דגנית

New member
וואלה נקודה נכונה.. אבל מה שכבר

עשיתי בחיים האלו, אני יכולה לזכור ומה שעוד לא הגיע קצת קשה לי לזכור..חחח אבל נתת לי רעיון

למעלה