מהו ימין ושמאל?

lmatan1

New member
תודה על התיקון,../images/Emo39.gif

תגיד אתה וירוס טוב או וירוס רע,

lmatan1

New member
מח מעוות

היום קפצתי לביקור חטוף בכוכב הקופים לפתע הגיח מולי קוף אם שערות של אדם, שאלתי אותו מה זה אמר לי השתילו לי מח של בן אדם,אמרתי לעצמי תראה איזה פלא אפילו אנחנו לא הצלחנו עדיין להחליף מח.בלי לחשוב הרבה הצעתי לו לכא איתי ונחליף את ראש הממשלה כאילו חלפות,שכן טוב מח אדם אם גוף של קוף, מאשר מח קוף בגוף אדם.בקרוב בפרסומות בערוץ שתים תמתינו בסבלנות יאלה בי.

lmatan1

New member
עדכון מהשטח בשידור חי

קיבלתי פקס בהול ממלך הקופים וכתוב שם כך.ציטוט, למען הסדר הטוב אני מודיע בזאת שהלב הראשון הושתל כבר אבל בחזה של ראש העיר תל אביב לכבוד העיר הלבנה וזה גם משהו הרי תל אביב היא העיר העשירה ביותר במזרח התיכון שם בלאו הכי כולם דופקים את כולם, ואף אחד לא יודע לאן הכסף הולך. שרון מסר לעומת זאת שהוא יסתפק בלב של טומי שהרי טומי שרד את כל המהפכות ואפילו כיכב בפופוליטיקה ועדיף לב כזה מלב של סתם קוף מועצת הקופים העליונה עדין לא החליטה על עמדה ברורה. בכבוד רב.

lmatan1

New member
לבעלי לב חלש הכניסה לא מומלצת../images/Emo23.gif

מסתובבים בינינו גברתנים יצרני םיגריות למינהם, ובשיתוף אם מרבית ממשלות העולם ובעיקר בעזרת זיפני הסיגריות שעושים הון עתק מהרג אנשים המוני עד שלא מזמן ממש במקום להאשים את עצמם הפכו את הקערה על פיה והחליטו להאשים את המעשנים עצמם שהעיזו להתמכר לתענוג המעושן ובעזרת משרד הבריאות בגיבוי כל הכסף שיש להםהגיעו למסקנה הגאונית שנשמעת ככה. משרד הבריאות קובע כי העישון גורם למחלות חמורות. אז תגידו בעצמכם לא יותר טוב לקרא את סיפור הקופים, ותחשבו על זה.

lmatan1

New member
עוד ידיעה מרנינה../images/Emo141.gif

זה אמיתי, בראיון שנערך אם גדול יצרני הסיגריות ממקום מושבו המפואר,היל ההון שאפילו הוא לא יודע כמה יש לו,הון עתק, אני לא יודע איך קוראים לו הנחותים ממנו, בעל חברת גיימס אנד ריצרדסון, שאי אפשר לתבוע אותו אבל אפשר לדבר עליו, לשאלה שנשאל למה הוא עצמו לא מעשן ענה כך, רוב המעשנים הם יהודים, נשים .וכושים,,,, הראיון מתועד במצלמות ושודר בערוץ 8, אז תגידו בעצמכם, האם היטלר לא קטן ליד האיש הזה, ותחשבו על זה,

סוהי

New member
איש לא "קטן" ע"י היטלר!...../images/Emo46.gif

ולא כל גזען מצוי,גם אם הוא עתיר ממון,לא ראוי שיפחית ממפלצתיותו של היטלר. עוד לא קם יצרן סיגריות שמיצר את תוצרתו במתוכנן ובמכוון כתטכנית אידיאולוגית רק בכדי להשמיד את היהודים ,הנשים (?!) והכושים....

lmatan1

New member
סוהי היית בשואה

אתה מעשן אתה מצליח לזהות סיגריות מזויפות אתה יודע כמה מכורים לסיגריות מתו עד היום, אתה יודע שהם מתים אשמים שהעזו להתמכד לתענוג המעושן אתה יודע שכל חברות הסיגריותנתפסו בקלקלתם מודים שהם שמים חומרים ממכרים כימיים בסיגריות אתה יודע שסביב העשיר הזה מסתובבת קופת שרצים שכל רצונם הוא להגדיל את הכנסתם בכל מחיר אתה יודע שכולנו במידה מסויימת מעשנים וגם אלה שלא מעשנים מאשימים את המעשגים ולא מעיזים להפנות אצבע מאשימה על היצרן כי הוא עשיר הוא רוצה עוד אתה רוצה עוד אם כולנ בעצם מעשנים אז אם לא נאשים את היצרן אז בא נאשים את עצמנו שהרי הרשנו לזה לקרות תגיד אני לא מנסה להבהיל אותך אתה יודע איזה שואה מתקרבת אתה יודע אי דברים עושים אנשים להרויח כסף במח קר בלי אחריות למעשיהם לא זו בלבד שאנחנו לא מוקיעים אותם אנחנו רוצים להדמות להם כסף מעוור עיני חכחמים, צריך להפסיק את הסחרור לפני שיהיה מאוחר מידי איך בא נדבר על זה,

למעלה