מהו טעמכן במוסיקה?

Berethor

New member
אם כי גם בתפוז רשום המין במילים זכר ונקבה, וההבדל הוא בכוונה

בעוד שבתפוז זה לא נכתב במטרה לזלזל, לא צריך להיות חכם גדול, כדי להבין שאצל פנתרית זאת בדיוק הכוונה, בכל הנושאים בעלי תכנים מיזאנדרים שהיא מעלה, שאלו בערך אותם הדברים רק ברקע אחר.

מילקי74

New member
למה לא חוסמים אותו מפה ??

אדם רע .רשע מרושע .
כפי שפנתרית שונאת גברים כך הוא שונא נשים .
בעיניו אישה זאת אחת שיודעת לשטוף ריצפה ואם לא היא סתומה .
הוא אדם רע בבסיס שלו האדם הזה גרם לי להרבה צער וממשיך לגרום .וחבל שלא חוסמים אותו מפה.

catchet

New member
לא הייתי ממהרת להרשיע אותו בכל החטאים שייחסת לו :)

בואי נסתפק בזה שהוא התנהל כמו טרול, הטריד גולשות, גרם לנו להרגיש לא בנוח בסביבתינו. נראה לי שיש כאן מספיק סיבות בשביל לחסום אותו.

הבנתי

ומה באמת לגבי כשצריך למלא פרטים של מין? אז זה לגיטימי?
נקודה אחת בעניין הזה זה שאישה/גבר נותן ביטוי למגדר ולא רק למין.

GreenMamba

New member
יש הבדל

בין מילוי של טופסולוגיה לבין השפה המדוברת. הכתיבה בפורום היא קרובה יותר לשפה המדוברת מאשר למינוחים הכמעט משפטיים שמשתמשים בהם במילוי טפסים.
&nbsp
חוצמזה, כשמישהי, בכוונת מכוון, משתמשת בנשים/זכרים במקום בנשים/גברים או נקבות/זכרים, הרי שכוונת הזלזול היא ברורה לחלוטין.

המילים "זכר" ו"נקבה" הן בוטות וגסות מטבע ברייתן

כפי שראית, אני משתמשת ב"זכר" רק לגנאי.
ההבדל ביניהן הוא ש"זכר" הבוטה והגס מתאר את המציאות (איבר מינו) במדויק, ואילו "נקבה" זו מילה נבערת , טומטומית, שמקטינה את האשה ואת מערכת המין והרבייה המפוארת שלנו.

כמובן אף אחת לא ענתה לעניין, לא התייחסה להודעתי המפורטת.

(וגם אף אחד, אבל זה לא מפתיע).

אני אוהבת את בטהובן, למעשה מרגישה שהוא הנשמה התאומה שלי

אבל יש הרבה מוסיקה זיכרית שהיא בלתי נסבלת לגביי. ואם תשימי לב, כתבתי שאנחנו מוצפות ביותר מדי תכנים זיכריים, ביניהם יותר מדי מוסיקה של זכרים, וכאשר אני שומעת מוסיקה של מלחינות פתאום אני תופסת עד כמה זו של הזכרים, אפילו הטובים ביניהם, הרבה פחות מתאימה לקצב הטבעי שלי, לזרימת המוסיקה המתאימה לי, ולעתים לא מעטות היא פשוט רעש. אגרסיבי.

למעלה