מהו טעמכן במוסיקה?

מהו טעמכן במוסיקה?

לדעתי מתפרסמת יותר מדי מוסיקה של גברים-מלחינים (וזמרים, ופעם להקות). לאחרונה הבנתי שהרבה מן המוסיקה הזו עולה על עצביי. קצב של זכרים אינו הקצב שלי, הרבה מהטעם של זכרים במנגינות עצמן אינו הטעם שלי (וכמובן, להקות ייצרו סתם רעש אגרסיבי שדחה אותי בגדול). העניין התברר לי כשהתחילו לפרסם מוסיקה של מלחינות. פתאום הקצב התאים לי בצורה טבעית, הזרימה של המוסיקה התאימה לי. הבנתי עד כמה אנחנו חשופות ל"מעשה" הזיכרי, עד כמה אלה מתופפים בכל התופים כדי לדחוף את עצמם לכל מקום ולהשליט את עצמם על כל מרחב שהוא, עד כמה אנחנו חיות בעולם שאינו טבעי לנו.
אגב, יש מבצעות יחידות שסיגלו את עצמן לזיכריות האופפת אותנו מכל צד, וגם הן נותנות מופעים פראיים. וזה כולל רקדניות, שכנראה רוקדות מה שכוריאוגרפים זכרים מכתיבים להן. האמת, מימיי לא הקשבתי למדונה או לאחרות כמוה, ייתכן והן בכ"ז לא זיכריות, רק אנרגטיות מאד, דבר שאינו סותר את הטבע הנשי.
 

Berethor

New member
טוב, זה שאת לא אוהבת מוזיקה שהלחינו גברים לא מפתיע אף אחד

אחרי הכל את לא אוהבת כל דבר שגברים עושים, אבל להבדיל ממך לרוב הנשים זה כן טבעי להיות בסביבת גברים.

 

supersonic777

New member
תראי,זה קצת קיצוני לומר כזה דבר,כי זמרות כגון...

אריתה,צ'אקה ו וויטני,הן זמרות על בעלות וואקליות,שאין לאף זמר ואין ובספק עם יהיו זמרות עם קול כזה...!אבל,אבל יש מלא זמרות מעולות עם שירים מעולים בעיקר מה 80-70‘S.
 

Berethor

New member
כנראה, אבל בסופו של דבר זה לא יותר קיצוני ממה שהפנתרית רושמת

הנקודה הכי חשובה לגבי הנושא הזה היא שמה שמרגיש טבעי לפנתרית יכול שלא להרגיש טבעי עבור אחרות.
 

supersonic777

New member
תכלס,לא נתקלתי במציאות ובפורומים מישהי קיצונית כמוהה,מיוחדת.

 

GreenMamba

New member
הייתי עונה לך אבל

מאחר ולא ממש בא לי שאנשים יקראו לי נקבה, ההודעות שלך המביעות בכוונה זלזול בגברים ע"י כינויים זכרים לא באות לי טוב, אז לא אענה.
&nbsp
(במאמר מוסגר- ישנם גברים רבים המתנהגים כבהמות, ולהם נאה ויאה הביטוי "זכר", אבל גם כשמדברים על מוסיקה שהולחנה ע"י גברים? נו באמת.)
 

GreenMamba

New member
תגיד,

אתה הגמד הג'ינג'י מהיה היה?
מישהו שאל אותך, דיבר איתך- מה אתה קופץ "המפקד! המפקד! אל תיתן לו להתייחס אליך ככה!"
 

supersonic777

New member
לא,אני דווקא הג'ינג'י "למי אתה מרביץ"? "בום"
...

 
הייתי שמחה לשמוע למה נקבה עבורך זו מילת גנאי?

או רק כשמנסים למחוק את שאר הזהות
 

supersonic777

New member
לא!זה אתן בלבד גם בלי שאני פה...!

אני אקח אחריות ואהיה המייצג של המגדר, אבל במקרה שלך,הדעה שלך חסרת משמעות,כי את אנטי גברים,אנטי דעה גברית ואנטי כל מה שאני(במקרה הזה)אומר...!
לא משנה מה יאמר מי או מה,הדעה שלך והכתיבה שלך זהה לכל גבר המגיב פה!
זה שזה פורום פמיניזם,לא נותן לך לגיטימציה להשתלח על גברים!
כנראה למדו שאת כך,אז סולחים לך...!
 

GreenMamba

New member
משני טעמים עיקריים

האחד, עליו עמדת- צימצום הישות לכדי מאפייניה המיניים, והתייחסות למאפיינים מיניים אלו בזילזול לאקוני (נקב מגיע מנקב, וזכר מגיע, לפי פירוש אחד, מז.ק.ר, וד"ל)
השני, בעברית המדוברת נהוג להתייחס למינם של בני אנוש כאישה/גבר, בת/בן, ילדה/ילד ואילו בכינויים זכר ונקבה משתמשים ע"מ לתאר את מינם של בעלי חיים- כך שכשאת משתמשת ב"זכר" ו"נקבה" את לא מפשיטה מאדם רק את אישיותו (כמו בסיבה הראשונה) אלא את אנושיותו כולה, ומורידה אותו למדרגת בהמה- וזו, אני מניחה, היתה בדיוק כוונת המשוררת (הסגולה).
 
למעלה