מהו חופש?????????

maof

New member
מהו חופש?????????

אין לי שעות עבודה קבועות.....אין לי בעיות במערכת יחסים......אני חופשי ועצמאי. אני יודע שבשלב מסוים בחיי אמצא מישהי לחלוק איתי את חיי. אני נלחם כל חיי על משהו........... מגיל ילדות אנחנו נלחמים על משהו......מקום בחברה, נלחמים על עבודה, נלחמים על אהבה , על האומץ לקום וללכת למקום אחר לנתק מערכת יחסים כזאת או אחרת. לפעמים ניראה שאנחנו משועבדים לרצונות, לאהבה, משועבדים למחשבות, משועבדים לחיים שלא בחרנו אותם, משועבדים לשכנועים ולדברים שמקצתם לא נכונים עבורנו,משועבדים לפנטזיות ואשליות, משועבדים לדיאטות לספורט לחופש לשוחח עם כל אחד. משועבדים לרעיון אני רוצה חופששששששששששששש אז מהו לעזאזל הוא בעצם חופששששששששששששששששש ?????????????? מעוף

ד ו ל ה

New member
חופש...

עבורי במילה אחת הוא "זכות הבחירה" (טוב נו, שתי מילים למה להיות קטנוניים...) כל עוד אני בוחרתמה יקרה (כולל בחירה ב"שיעבודים" למינהם כמו עבודה, הורות, זוגיות וכו') כל עוד אני שם מבחירה ויכולה לבחור אחרת בכל רגע נתון אני מרגישה חופשייה... דולה (חופשייה ומאושרת )

wu wei

או כמו שאני קורא לו באידיש : "וו-ווי" במיוחד בשבילך הלכתי להוריד ספר לצורך ציטוט "איך אתה בדיוק עושה את זה, פו ?" "עושה מה ?" שאל פו "עושה הכל בחוסר מאמץ כזה." "אני לא עושה הרבה בשביל זה." "אבל הכל מסתדר לך." "זה קורה איך שהוא," אמר. ************** @ בנג'מין הופ במיוחד למעוף ************** אני פותח בקרוב עוד קבוצת לימוד בנתניה אתה נרשם ? לגב שלך זה בטח לא יזיק

jane34

New member
מה יש לו בעיות גב? לא ידעתי....

מתי אתה תתיחס גם לאלה מאזור השרון ואל תגיד לי שנתניה זה שרון אני מתכוונת כפס הרצליה הוד השרון רמת השרון פתח תקווה ....

jane34

New member
../images/Emo124.gifלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אני ג'יין 34 מלכת הגונגל עושה צעד חריג ומחווה מיוחדת רק בגלל אני קצת
בך אתן לך את זכות הבחירה לפני העמדתך לדין הברירות הן: 1. להגיע לשרון ולפתוח לאלתר- למלא את מבוקשי!!!!!! 2. להרוג אותך. גם בסעיף 2 יש לך אפשרות לבחור תראה כמה אני
בך..... 1. לעלות השמיימה - ע"י יריות חיצים מורעלים. 2. " " לאחר שהייה מקוצרת בכלוב אריות רעבים 3. הכל תלוי בך- לחיות= או לא..... להשתתף במרוצי ראלי פראנס... להזכירך יש גם דרך למות = הקצרה והכואבת או הארוכה הממושכת והיותר כואבת. נו, אז תגיד לי אתה! לא יותר קל להתגבר על חרדות הנסיעה שלך? נכון שהצרות נראות פחות נורא כשמכניסים לפרופורציות?

בוחר בסעיף 2 תת סעיף 1 ../images/Emo182.gif

האמת שלא יכול מבחינת הלו"ז כי בין הגמ"ח וחוגי הריקודים שלי לבין הלימוד שלי וההוראה לא נשאר זמן לנהיגה

jane34

New member
יוצאת לחפש אחרי הצמח הקטלני בגינה

טוב! רק בגלל שאתה ידוע בגמ"חים שלך-מצדיעה לך בכל הזדמנות. מה אני אעשה? גם למלכות יש חולשה ולי יש חולשה אליך...... מדהים איך החוקים בגונגל השתנו בחודש האחרון...... (ובגלל אהבתי אליך....) משאירה אותך בינינו כל הנשמות הטובות...... כי אני חושבת שאנחנו זקוקים נואשות לאנשים כמוך!!!!!!! הייה חזק!!!!

maof

New member
ת'אמת .........../images/Emo13.gif

שאני מתאמן כל יום בלעשות פווווווווווווווו השכנים קצת כועסים בגלל שהפוווו נכנס להם דרך החלון. אמרתי להם זה החופש שלי לעשות את כל מה שעולה בדעתי, רק שהם מאוד סקרנים ושואלים כל הזמן למה אני עושה פוווו ?? ואני שומר על חופש הפרטיות שלי לא לספר להם
תודה על ההזמנה אבל רחוק לי
מעוף

maof

New member
רק ש........../images/Emo6.gif

אם אגע לחיים בתחת אני עלול לסבול מרפלקסים שלא נעימים במיוחד לאף
מעוף

maof

New member
סליחה................/images/Emo13.gif

לא לערבב מרק בתוצאות לוואי צ'ורבה זאת מלאכת מחשבת מדויקת. מעוף

חופש = גידי גוב

מפרש פתוח, נושבת רוח לוקחת אותי בים פרטי נופי יבשת, ואת נרגשת לא מתביישת לאהוב אותי רוצה להתעורר, להסתער, איתך לברוח בריחות הבושם לאבד ראשי כמו ילדים טובים בכל הכוח, רק אני ואת להיות איתך חופשי חופשי

למעלה