יש רגשות ויש רגשות זה משפט מאוד כללי. יש רגשות "קשים" שפחות קשעם לי, ואחרים באמת קשים, לי בכל אופן.
ס סופרימו New member 1/9/16 #20 יש רגשות ויש רגשות זה משפט מאוד כללי. יש רגשות "קשים" שפחות קשעם לי, ואחרים באמת קשים, לי בכל אופן.
ק קרנף לבן 1 Well-known member מנהל 31/8/16 #13 אני רואה ברשימה אתגר בהתמודדות. למשל התמודדות עם מצוקות הם אתגר אבל אני עדין מפחד מהם.   התאוששות ממצוקות. אני מתאושש מחרדה- אבל צריך להסיח את דעתי במשחק או ציור במחשב. שינויים בשיגרה- אני עדין פוחד לנסוע למקומות לא מוכרים אבל נוסע שצריך
אני רואה ברשימה אתגר בהתמודדות. למשל התמודדות עם מצוקות הם אתגר אבל אני עדין מפחד מהם.   התאוששות ממצוקות. אני מתאושש מחרדה- אבל צריך להסיח את דעתי במשחק או ציור במחשב. שינויים בשיגרה- אני עדין פוחד לנסוע למקומות לא מוכרים אבל נוסע שצריך
ו ורדה צדיק New member 1/9/16 #23 צרוף מקרים מעניין שגם בפורום הפרעות חרדה פתחנו בדיון דומה תחת הכותרת : שואפים להיות בעלי חוסן נפשי ? תודה על הפוסט המעניין ועל ההרחבה בנושא.
צרוף מקרים מעניין שגם בפורום הפרעות חרדה פתחנו בדיון דומה תחת הכותרת : שואפים להיות בעלי חוסן נפשי ? תודה על הפוסט המעניין ועל ההרחבה בנושא.