מהו השיר שלכם?

כiכב ijפל

New member
מהו השיר שלכם?

שיר שמאז ומתמיד הזדהיתם איתו, דיבר אליכם, אפיין אותכם,הזכיר אותכם.. שיר שלעולם לא תשכחו..

שחשוחון

New member
זה הקיץ האחרון שלי איתכם

עם הגשם הראשון אני יעלם אז זיכרו שהבטחתם לא ליבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות תעצמו את העיניים כל גשם ראשון ותחשבווווווו עלייייי..

השיר שלי (ומשהו על בית"ר)../images/Emo79.gif

עד לפניי שנה וחצי ההיתי מכור לשיר "אחד"של u2 התותחים,אבל היום יש לי שיר שהוא אחד השירים הכי עמוקים שאני מכיר. השיר הזה כל כך מאפיין את תהליך היציאה מהארון, או סוג של כישלון שלאחריו יש נסיקה משמעותית. השיר ניקרא "אור" שכתב והלחין הנרי ביחד עם שרית חדד שכמובן מבצעת את השיר. הינה לכם המילים לשיר המאוד חזק : מה שנועד לקרות יקרה כשזה יבוא אתה תראה שזה הכי נכון שזה הכי במקום מה שצריך לראות נראה מה שנסתר עוד יתגלה בזמן הנכון כשיהיה בך מספיק מקום זה כל מה שעובר עלי זה כל מה ששומר עלי אולי עכשיו זה לא כדאי לדעת הכל רק לזכור שאתה יכול גם תינוק צריך ליפול כדי לקום, כדי לגדול ועוד תראה תבין הכל מה שצריך לבוא יבוא עם כל הטוב והרע שבו וזה ישיג גם אותך קללה או ברכה ואור קטן אותך ידריך בין טוב לרע למה שצריך וזה יקרה פתאום וזה ירגיש נכון ותמונה של שרית חדד עם צעיף של ביתר מהופעתה בטדי לפניי 3 שבועות בערך (ההיתי חייב זאת אחת התמונות השוות...)

sweettomato

New member
אממממ...

אני חושבת ש"להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך" של המכשפות... זה התחזק בתקופת דיכאון שלי ואני מניחה שזה נשאר וישאר ככה

white star

New member
../images/Emo54.gif אחד רק?!

וואי זה ממש קשה כי יש מלא שירים שאני נורא אוהב... אחד שאני שומע מהילדות ואוהב, לא יודע עד כמה הוא מאפיין אותי פשוט המנגינה שלו מעלפת זה יהודה פוליקר - חלון אל המזרח התיכון

drnaji

New member
יוו שאלה קשה ../images/Emo4.gif

שיר ישראלי - אני חושב ש"ים כחול עמוק" של ריטה. אבל זה די משתנה כי זה תלוי במצב הרוח שלי. שיר בינלאומי - antique - die for you
השיר הכי טוב אוור
לא מבין איך זה לא זכה באירווזיון של 01 |אירופאים טיפשים|

ebony

New member
אם אני חייבת לבחור אז.......

audioslave-be yourself Someone falls to pieces Sleeping all alone Someone kills the pain Spinning in the silence She finally drifts away Someone gets excited In a chapel yard And catches a bouquet Another lays a dozen White roses on a grave Yeahhh... And to be yourself is all that you can do Heyyyy... To be yourself is all that you can do Someone finds salvation in everyone Another only pain Someone tries to hide himself Down inside himself he prays Someone swears his true love Until the end of time Another runs away Separate or united Healthy or insane And to be yourself is all that you can do(all that you can do) Yeahhh... To be yourself is all that you can do(all that you can do) To be yourself is all that you can do(all that you can do) Heyyyy... Be yourself is all that you can do Even when you've paid enough Been pulled apart or been held up Every single memory of the good or bad Faces of luck Don't lose any sleep tonight I'm sure everything will end up alright You may win or lose ¨ But to be yourself is all that you can do Yeahhh... To be yourself is all that you can do Ohhhh... To be yourself is all that you can do(all that you can do) Heeey... To be yourself is all that you can do(all that you can do) To be yourself is all that you can-- Be yourself is all that you can-- Be yourself is all that you can do

אוסיייי

New member
אמ.. אמ.. וואי יש מלא.. :-\

אבל "מחפש תשובה" של היהודים!! השיר הזה היה איתי בימים מסריחים..
"זה נכון ואין לי שום פתרון אני עכשיו לבד אני פוחד מהמוות החיים מה השאירו בי, הו כמה צלקות בצד.."

lost green eyes

New member
אמ יש כמה :)

יש את: אביב גפן - "ועם הזמן". שיר שליווה ועדיין מלווה אותי בתקופה קשה. Air - All I Need - שיר מדהים! Anouk - Lost - שיר טוב!! Bonni Tyler - Hero - איי ניד ההירו
Bryan Adams & Shania Twain - From This Moment On - השיר שלי ושל האקס Celine Dion - The Power Of Love - אחד מהשירים המדהימים של סלין דיון. Queen - Love Of My Life - שיר עצוב כזה.. Glenn Medeiros - Nothing's Gonna Change My Love For You - מזכיר לי את ירוני Reamon - Super girl - אחד הטובים בעיני אבי גואטה ונטלי - תלחשי לו שאהבת - *מזדהה* .. יותר נכון הזדהתי נורית גלרון - אתה פה חסר לי - מבטא פחות או יותר את ההרגשה שלי.. אבל בקטנה יעבור :) ואי יש עוד כל כך הרבה שירים!! ממש בלי סוף :)

למעלה