מהו הצעד הבא?
א אוקה New member 29/10/05 #4 מאיפה כל הסודוקו האלה? אהבתי שאפשר לרשום את המספרים האפשריים במסודר... לדעתי תשים את הסודוקו הזה מההתחלה כדי שננסה בלי להסתמך על הבטוחים שלך.
מאיפה כל הסודוקו האלה? אהבתי שאפשר לרשום את המספרים האפשריים במסודר... לדעתי תשים את הסודוקו הזה מההתחלה כדי שננסה בלי להסתמך על הבטוחים שלך.
T The Tuna Master New member 29/10/05 #7 ראה ציור שתי המשבצות המודגשות בכחול הן שתי המשבצות היחידות בריבוע ובטור שיכולות להכיל את המספר 1 ו8. לכן, ניתן לנפות את המועמדים 1 ו8 מכל ריבוע והטור (מודגשות בירוק). (ר' הודעה זו)
ראה ציור שתי המשבצות המודגשות בכחול הן שתי המשבצות היחידות בריבוע ובטור שיכולות להכיל את המספר 1 ו8. לכן, ניתן לנפות את המועמדים 1 ו8 מכל ריבוע והטור (מודגשות בירוק). (ר' הודעה זו)
T The Tuna Master New member 29/10/05 #9 יש עוד שלושה כאלה בתשבץ פשוט חפש זוגות זהים. אחרי שאתה מנפה מספיק מועמדים, זה כבר קל.
T The Tuna Master New member 29/10/05 #11 טוב, אז ככה: צעד ראשון: אתה מנפה את האפשרות של 1 ו8 מכל המשבצות בריבוע ובטור (בירוק).