מהו הלהיט הבא?

kobi sitt

New member
מהו הלהיט הבא?

היה לי ויכוח של כמה שעות עם חבר טוב - בכל אופן, מה לדעתכם הולך להיות המשחק של החגים או שאנו הולכים להיכנס לעונת מלפפונים ממושכת יותר.

ilanos

New member
לדעתי - להיט בקושי...

אני חושב כשכבר אמרתי את זה פעם, אבל אני לא נותן לשוק המחשבים האישיים יותר משנתיים לחיות. לא משנה אם זה יהיה הפלייסטיישן 2 או האיקס בוקס של מיקרוסופט (שסוף סוף ראיתי כמה סרטים מהמשחקים שלו היום), הפי.סי גוסס, ושום דבר לא יציל אותו. אבל אם בכל זאת... יהיו להיטים, להיטים אחרונים. ההימור שלי - באלדורס גייט 2 ורד אלארט 2. הלהיט הגדול של השנה היה צריך להיות בלק-אנד-וויט, אבל זה כבר נדחה הרחק אל תוך השנה הבאה.

roy x

New member
קודם כל

הפי סי לדעתי לא גוסס גם אני חשבתי כמוך פעם ואני אוהב קונסולות הרבה יותר אבל הפיסי מתחרה בשוק אחר לחלוטין מאשר הפלייסטייישן והאיקס בוקס אני לא חושב שאנשים יתחילו לגלוש באינטרנט לצורך מידה מול הטלויזיה זה לא נראה הגיוני מבחינת משחקים ברשת זה משהו אחר והמשחק שלדעתי יהיה הלהיט לפלייסטיישן פיינל פנטסי 9 כמובןשאני באופן אישי מאוד מחכה לו

yuvalask

New member
מסכים, וגם

CHRONO CROSS! שעוד לא יצא לי לראות REVIEW עליו שקיבל פחות מ-92...רובם נתנו לו ציון מושלם. אבל לי אין פ.ס......אבל חכו חכו.....עוד חודשיים יהיה לי את 2....

roy x

New member
גם אני

ההיה לי אותו עוד שבוע בארך ומה קורא עם האלה מהפורום?

ice-phoenix

New member
P.C

the only big hits that are going to hit the p.c in the next time are comandos2,dukenukem4ever max payne and red alert this is aint enogh to hold the PC games market alive the only think that gonna keep it alive is multi player games which are absolutly amazing especially if the communitie in which U play si good. most of you dont understand what im sayin`but u gotta play a good multi player to undersant me(quake,unreal,tribes)

Squall_Leonhart

New member
כן...

Duke Nukem forever בטוח יהיה להיט.. וגם לפי כל ההתלהבויות, Halo גם יהיה להיט

ice-phoenix

New member
halo

when micosoft bought bunjie halo became a hit on another consloe....the X-box thats Y i didnt mentioned it althogh it gonna hit the PC too

למעלה