מהו הדבר...

מהו הדבר...

שאם תרכשו אותו, או תיפטרו ממנו, או תעשו אותו קצת שונה - ישפר מאוד את הרגשתכם בחיים?

t32

New member
עונה ומהר

בית בכפר. ולחלופין לרכוש תואר מתקדם- גם סוג של רכישה שתשפר את ההרגשה שלי. אבל בית בכפר ישנה את חיי באופן משמעותי (עובדת על זה

meshi4

New member
אומץ והעזה

להתנסות ולהתמודד עם דברים חדשים שנוצרו בגלל שינוי הסטטוס שלי,בהם אני מרגישה שהחששות שלי גורמים לי לרתיעה מולם.יש מעין התנגשות בין הרצון להמשיך בשיגרת חיי שהייתי רגילה אליה.מצד שני מכירה בכך שהכל השתנה לי,ועלי להשקיע ולהתאמץ לשינוי.כי שום דבר לא יקרה אם לא אשקיע .

רן בת

New member
ישנם כמה דברים

הראשון: להתעורר מהניתוח בדצמבר בריאה ושלמה ולדעת שאני אחרי כל הסיפור. השני: להמשיך את לימודיי באוניברסיטה. השלישי: לרכוש מכונית כדי לנצל את השבתות ולנסוע לטיולים בארץ וכמה שיותר.

BlackJack1

New member
הממ

אם אני אשפר את חוסר הבטחון העצמי,וחוסר הערכה העצמית להפך שמהם אני מניח שההרגשה תשתפר נפלאות..

michal24

New member
2 דברים, שקצת קשורים אחד בשני :

הראשון והכי חשוב - ללמוד לקחת דברים בקלות, בפרופורציה, בלי פאניקה השני - ללמוד לא לפחד מהבלתי ידוע ומחוסר וודאות ולחיות בשלום עם זה שלא תמיד יש רשת בטחון להחלטות שלנו, ולא תמיד אפשר לבדוק את כל האופציות לפני שמחליטים... כמה שזה היה מקל עלי את החיים...

אנילה1

New member
לטפל בבריאות שלי. יש לי כנראה

אלרגיה למשהו. מזון, או תרופות.. צריכה למצוא מה הבעיה, כי אני סובלת מהרבה הצטננויות. חיה, אפשר לומר על אנטיביוטיקה. הכיוון הוא למצוא מישהו/מישהי שיודעים לאבחן אלרגיות. בדיקות בקופת חולים לא מדוייקות מספיק.

מ י ש י1

New member
עונה, גם לעצמי

מקום להרגיש בו בבית מישהו להרגיש איתו בבית תינוק זה מה שישפר את הרגשתי, יחד עם לגמוע קצת מהעולם, שקורה בינתיים בלעדיי

2 דברים

להיות יותר אופטימית ולא כל הזמן להכניס את עצמי ללחץ וואי ואם יקרה ככה וככה לא טוב דבר שני לקחת את החיים בפרופורציות הנכונות לא מכל דבר להתרגש ולא לעשות מעכבר פיל

ורד302

New member
הרשימה ארוכה

אתחיל עם משהו שעשיתי לפני שבוע ימים ושיפר את הרגשתי: * רכשתי דירה. אמנם אני אעבור לגור בה רק בעוד 10 חודשים, אבל זה נתן לי תחושה מסויימת של "רגיעה", שאני יודעת איפה אני עומדת לגור בעתיד. ודברים נוספים שהייתי רוצה שיקרו, וברור שישפרו את הרגשתי: * לישון טוב. סובלת מנדודי שינה. מרגישה שאם רק הבעיה הזו תיפתר (וניסיתי כל שיטה אפשרית) - אז השמים הם הגבול. וההמשך נורא בנאלי, אבל סביר להניח שכולנו מחפשים את אותו הדבר: 1. בן זוג לחיים 2. ילדים 3. עבודה בינתיים אני מסתפקת בציפיה למעבר לדירה החדשה, וכן במחשבות על הקמת עסק + ברורים ראשוניים בנושא. כנראה שהעסק יפתח עם המעבר לדירה החדשה. כל זה עתיד להתרחש לקראת ראש השנה, ומקווה שזה יהיה פתח להתפתחויות חיוביות גם בתחומים האחרים.

היי ורד, אהבתי את הכלבלב/ית

בכרטיס האישי שלך. וואו מזל-טוב על הדירה החדשה, צעד רציני ומשמעותי עשית השבוע. עזבי רגיעה, תספרי לנו באמת איך את מרגישה? איך מרגישה מישהי שבוע אחרי שרכשה דירה לעצמה? נראה לי שזאת הרגשה מדהימה, אז תהני-תהני-תהני ממנה.

ורד302

New member
בעקבות הרכישה

אני מרגישה, כמובן, שמחה. אני קצת יותר רגועה ממה שהייתי קודם, כי זה היה תהליך של כחודשיים מהרגע שמצאתי את הדירה ועד לחתימת החוזה. כך שהייתי קצת במתח. אבל השמחה האמיתית תהיה עם המעבר, ויש לי עוד הרבה זמן עד אז. באופן כללי, ללא קשר לדירה, אני מרגישה די גרוע, כי אני עוברת דברים לא קלים בחיים. אבל זה נעים שקורים גם דברים משמחים, כמו עניין הדירה. יתכן שרכישת הדירה תסייע לי גם מבחינה מקצועית. אני מובטלת כבר תקופה ארוכה, ומתקשה למצוא עבודה קבועה. אני מתגוררת כרגע בדירונת קטנה השייכת להוריי. חשבתי לפתוח בדירה הנוכחית משפחתון בשנת הלימודים הבאה. המחשבות על משהו חדש שעשוי להצליח מפיכות בי תקווה.

ורד302

New member
ובאותו עניין...

אני נהנית כשיש למה לצפות. לעיתים כשאין שום ציפיה - אני מרגישה שהחיים ריקים מתוכן. אני מתחילה לפנטז על הריהוט שיהיה לי, אילו תמונות יהיו על הקירות, היכן אני אשים כל דבר בדירה. אני נכנסת סתם כך לחנויות רהיטים, ונהנית להתבונן בשפע שיש. אמי כל הזמן מנסה "להחזיר אותי אל הקרקע", ולהזכיר לי שלא נשאר לי כסף לתכולת הדירה. אבל אני לא רוצה שהיא תקלקל לי את הפנטזיה. מותר לחלום... ומי אמר שחלומות לא מתגשמים לעיתים?

למעלה