משפט ?
י י פ ע ת New member 21/8/02 #62 נכון במשפט...ואיך נקרא העימות הזה? מה מגישים????????? <אוףףף כבר יצא לי הקישקע היום!!!כמו לסחוט לימון>
נכון במשפט...ואיך נקרא העימות הזה? מה מגישים????????? <אוףףף כבר יצא לי הקישקע היום!!!כמו לסחוט לימון>
י י פ ע ת New member 21/8/02 #66 ג´יזססססססססס../images/Emo127.gif../images/Emo106.gif../images/Emo127.gif סער הקדים בדקה עפ"י שעון ישראל......ולכן הוא זוכה בי כפרס על הפיצוח מה חשבתם שאני פראירית? לפחות שייצא משו מהחידה הזו, ואם הוא יסרב אני תובעת אותו משפטית חחחח
ג´יזססססססססס../images/Emo127.gif../images/Emo106.gif../images/Emo127.gif סער הקדים בדקה עפ"י שעון ישראל......ולכן הוא זוכה בי כפרס על הפיצוח מה חשבתם שאני פראירית? לפחות שייצא משו מהחידה הזו, ואם הוא יסרב אני תובעת אותו משפטית חחחח
א אופטימום New member 21/8/02 #65 אדוני יגיש כתב תביעה יוגש כתב הגנה...חחחחח סתם, לא יודע- התנגדות? זכיה? ראיות? כל הדיון המשפטי עונה לשאלה...
אדוני יגיש כתב תביעה יוגש כתב הגנה...חחחחח סתם, לא יודע- התנגדות? זכיה? ראיות? כל הדיון המשפטי עונה לשאלה...
א איש שיחה New member 21/8/02 #67 התשובה שלי היא .............../images/Emo24.gif תביעה משפטית (במיוחד כשאתה הנתבע) חחחחחחחחח (בטוח שזה לא נכון) איש שיחה.
התשובה שלי היא .............../images/Emo24.gif תביעה משפטית (במיוחד כשאתה הנתבע) חחחחחחחחח (בטוח שזה לא נכון) איש שיחה.