מהו הדבר הראשון

מהו הדבר הראשון

שתדברו עליו על ספת הפסיכולוג? לא מעט אנשים (בשיחות חברים)שואלים את עצמם ..."אבל מה כבר אומר לו..." הכל עניין של רייטינג ראיתם מה עשתה לנו הסדרה בטיפול?

מה קרה? מי? ולמה פסיכולוג?...

למה לשלם לאיש שכל תפקידו רקקקק להקשיב ולשאול שאלות? לא חבל? אני חושבת שזה ביזבוז זמן ובמיוחד כסף

a n a t i 3 3

New member
לרופאים את הולכת../images/Emo35.gif

אם את בעד טיפול בגופך, אז אין סיבה שטיפול בנפשך יראה לך דבר מיותר. הלוואי והיה לי את הכסף לשבת שלוש פעמים בשבוע על ספת העור של הפסיכולוג

את האמת...

תרופות לא לוקחת מאז ילדותי על אנגינו של פעם בשנים מתגברת בעצמי גם ילדיי לא קיבלו תרופות ולא טעמו אנטיביוטיקה (אני אנטית) כן הולכת לרופא כשממש נשארת בחוסר שליטה, כן קונה את המרשמים משהו שעובד לי על הפחד הפנימי אך הוא שונה מפסיכולוג ואינני מדברת ללא ניסיון ואסביר - כשהודעתי למשפחתי על גירושיי לא האמינו לי והרי בחיי היה בעל מסור, נאה, אוהב, מכבד, מפנק כלכלי, עושר אך בכל זאת ביקשתי לעזוב ועלה להם חשד שיש גבר בחיי טוב לא אוסיף ואומר שזה לא היה לעניין אבל משפחתי דרשה שאגש לייעוץ וגם לפסיכולוג ישבתי (לא שכבתי) מולו וזיין לי את השכל בשאלות שתדרש שאענה עליהם ואחשוב חחחחחחחחחחחחחחחח עצבן לי וגם שדד אותי מאז אני שואלת את השאלות עונה את התשובות הכי אמיתיות מתבוננת, נוברת ומחפשת את התשובות ונשארת עם כל הכסף בארנק ולא זורקת לאיזה מישהו שלא התנסה, חווה, התעמת ובדרך כלל ללא ניסיון ועם תובנות שיש כאן בין החברים/חברות אך זו רק דעתי

:))..{צוחקת}

מרפאות "אייס"-"קנה ובנה"... כל מקרה ל"גופו"... אולי היא מאותן יח' הסגולה , שנכנסות ישר למוסך... בעידן הזה נפתחות להן המון מרפאות חוץ, המתמחות להן במקרה של עץ קשה :))

ד.א כאן יש הרבה יותר מה לקבל...

להתעמת, לאמת, להעזר, להתמך, להתחזק, וכו' לדעתי כל מי שנמצא כאן יש לו תמיכה פסיכולוגית שהאסימונים נופלים להם אולי לא מכל יום אבל מקבלים תשובות וממלאים את הצרכים והפתרונות להרבה בעיות שמתמודדים ביומיום ובחינם ללא כסף אולי לא במצב שכיבה אך נמצאים במקום מבטחים חמים ונעים

a n a t i 3 3

New member
"אבל מה כבר אומר לו?"

אם רק היה יודע כמה הייתי אומרת לו... היה חושב פעמיים אם לקבל אותי לטיפול או לא
יחסי הורים ילדים, יחסי עם אימי, זוגיות, משיכה לטיפוסים מסויימים, למה רעש של לעיסות מסטיק יכול להטריף אותי, למה אני לא מצליחה לרזות, למה בפורום בו אני כותבת חוזבים שאני מביכה
להמשיך

רוצה לבדוק מדוע?...

בואי נבדוק מה הסיבה שלפתע פתאום האות "ז" עלתה לך למקלדת האם את אוהבת את האות הזו? האם היא מחברת אותך למשהו? האם ההתחברות למשהו שחסר לך והיית רוצה אותו היום? האם סתתתתתתתתתתתת.....

תגידי ענתי על כל הנושאים האלה...

את לא מעלה כאן ובפני בן זוגך וחברים סביבך האם להם את טורחת אחרי זיוני שכל לשלם? ואני בטוחה... שיצאת נזכרת עם פתרון ותובנות שהעשירו והסירו עוד דילמה וחוסר אונים מול אירועי החיים

a n a t i 3 3

New member
יצאתי נשכרת אחרי המון שיחות עם חברי

אבל תסכימי איתי ששיפוט של בן אדם נטרלי ומלומד יכול להועיל בצורה שונה?!

ואללה

אני לא מבינה למה יש אנשים אם שאלות חודרניות בלי רשיון. תאמת..הפורום הזה למעשה הוא טאראפיה קבוצתית וכל נושא שאת מעלה את מקבלת פידבק וזו הספה הכי טובה. גם מתערטלת..ונישארת אם הכסותה..(כמובן אם היית שומרת על אלמוניות) וזה עוד בחינננננננננננננננננננננננננם.

ומי אמר מלומד=חכם...

בכדי לתת לך עזרה אמיתית ונכונה אני מתחברת לאנשים חכמי חיים ולא ספרים רואים עלי לא עשירה בידע כללי - זו בחירתי ראייתי

הכי טוב לך יפתי

זה להתחבר לאנשים יפים...כמוך. כי מכל ______ _______ {השלם את החסר}. אבל הם במילא מכוערים :)) אז מה שווה להיות חכמה, תתחברי לאלה שדומים לך בדיוק. {ע"ע...אממ, טוב אין לי דוגמא לתת לך עכשיו} את רואה רק את מה שאת בוחרת :)) לא משנה שמי שרואה לך בורח. אישה יפה וחכמה :)

היית יכולה לכתוב במקום לרמוז...

בוחרת לא להבין את הציניות כי הייתי מעריכה את הדוגריות והישירות שאינך מסוגלת לה א. נכון אני אישה יפה וחכמה (והשיפוט בעיני המתבונן) ב. נכון אני בוחרת מה לראות ומה נכון לי לקלוט ג. חחחחחחחחחחח מי שראה לי דווקא נצמד לי
כי מה שרואים משם לא רואים מכאן
אני מזמינה אותך להשלים את החסר כדי שלא ישאר לך דבר על קצה הלשון שחררי אני עדיין פה

אופס ברחה לי האות "ם" מדוע?../images/Emo6.gif

בואי נבדוק למה? שאלתי את השאלות בראש וזה הפתרון האות "ם" נעלמה כי לא ממש התכוונתי בתוך תוכי שכל מה שכתבתי סתם לכן לא הושלמה המילה
*ענתי אסור ואל תקחי דבר באופן אישי יש בי רגעי השתטות והומור בחיי (הצפירות אצלנו כמעט כל שעה והנפילות לא הרחק ממני והבן שלי כבר מאתמול לא עונה לי מנסה להשתעשע ולא על חשבונך)

זהירות!!!!

האותיות הטועות משתלטות עלייך... שנקרה לזיגי ופרויידן לבדוק את הנושא לגופו הכבד??

אין צורך אחסוך לך את הטרחה../images/Emo6.gif...

אני כבר עשיתי לעצמי את העבודה מתוקה אני שלמה איתי על כל חולשה ומגרעה שתנסי בה לנפנף ומה שנותר לי עליך לרחם
בדרכך את חושפת את חולשתך, נגעתי בך וגרמתי לשד האקסייטרית בך להשתלט החזיקי את עצמך ושמרי על לשונך,כי בדרכך את משביתה את שמחתי ואז לא אהיה אחראית לתגובתי זהירות

למעלה