מהו הגבול?

I C E M A N 7

New member
איזה חמודים

וזה תחת העובדה שרוב הגברים היום לא יודעים להחזיק מברג (שלא לדבר על מקדחה) ורוב הנשים מכינות ארוחת ערב מאמאעוף 5 דקות במיקרו. ואגב טסט, היום המוסכניק בא לקחת האוטו מהבית ומחזיר אותו כעבור כמה שעות. תתקדם אחשלו

אייבורי

New member
אייסמן

תן לנו לריב על הניקיון זה סוג של פור פליי. רגע לפני המייק אפ.

ערסlight

New member
מזיינים ובוכים

כן, את צריכה לעשות הכל וגם להיות נחמדה. [לא פחות חשוב]. זה מה יש. תמיד גם היה. כל דבר אחר- תחילתו סיוט וריבים וסופו רבנות. הצחקת אותי עם הצדק שלך. אבל... תהיי אופטימית.

מהתגובות אני מבינה שאני לא היחידה....

ראשית, תודה לכולם ולכולן על ההתייחסות. קראתי הצעות לעוזרת אבל לא על זה אני מדברת, לא על הניקיון הכללי שעושים - עם זה אני מסתדרת כרגע כי אני בבית ואין לי בעיה לעשות זאת. כאשר אחזור לעבודה אסיים כל יום בארבע לערך. אני מדברת יותר על הדברים הקטנים שיש כל יום - להחזיר דברים למקום, להוריד דברים למחסן (כן, כן, אני מבינה שאתם לא סבלים אבל לא נראה לי שאני צריכה להוריד קרטונים....), להכין אוכל, לעשות קניות וכו'. בעלי עובד במשמרות ואני יכולה להגיד שהבית מתוקתק ומתוחזק אבל לפעמים הפרזיטיות יכולה לשגע אותי ואני לא מצליחה להעביר לא את המסר כך שהוא יבין, כאילו הוא נהייה אדיש או אטום לדברים האלה...... בכל מקרה, מודה שוב לכל ההתייחסות ואשמח להצעות נוספות למרות שכמו שאמרתי, אני דיי הרמתי ידיים.

מלודי6

New member
כמה קרטונים את כבר צריכה להעביר ממקום למקום?

עוד לא שמעתי על מישהו שיש לו כל-כך הרבה תחלופה בין המחסן לבין הבית באופן קבוע ושוטף. דברים שהגוף שלך מסוגל לסחוב, גם בקושי, את יכולה לעשות לבד, אם זה משהו שכבר הרבה מעבר למשקל גופך, אני בטוחה שבעלך יעזור לך, ואם לא – שהקרטונים ישארו במרכז הבית עד שזה יתחיל להפריע לו. להכין אוכל – זה שוב במסגרת העוזרת. כן, כן, יש גם בחורות/נשים שישמחו לבשל בתמורת תשלום, ויש כאלו שגם עושות זאת. לעשות קניות – אם זה רק לתקופה שעוד לא חזרת לעבודה ואת עם הילדים בבית ואין לך אפשרות לצאת איתם לקניות, אז בתקופה הקרובה את יכולה להזמין דרך האינטרנט ולעשות קניות מרוכזות. יש גם אפשרות שתעשי את הקניות לבד, ותבקשי ממנו רק עזרה בהרמת השקיות לבית, וכן כמובן שגם את צריכה לסחוב קצת, שוב, בהתאם למשקל גופך, ואם משקל גופך קטן, אז תעשי יותר "הלוך חזור" עד למכונית ולבית בכדי לסחוב משקל קטן יותר. אני לא מבינה איפה פה בכל מה שכתבת יש התנהגות של פרזיטיות מבחינתו? ממה שאת כותבת זה יותר קושי מסויים. הוא בטח לא חי על חשבונך.

שילה1

New member
קניות-לצרף אליהן ,משלוחה" ובעית הסחיבות נגמרת

בישול?או עם הילדים,וילדים אוהבים לבשלאו פעמיים בשבוע. אם מבשלים כל יום,מנקים את הבית כל יום ,וכל היום עסוקים בארגון-מרגישים כמוך. יש לאסוף את בני הבית,לחלק מטלות,לרשום המטלות על דף שיוצמד למקרר-וכך כ אחד יתן את חלקו. נראה לך?

וטוב שכך

במלחמות שאין בהן שום דבר ענייני ושאנחנו מנהלים אותם רק בגלל האגו, ולהראות מי צודק ולרכוש לעצמנו מחדש שליטה שנדמה שאבדה לנו, הכי טוב להרים ידיים
.

למדען....

גם אני כמוך, רק בגרסה אחרת חושבת שחילוקי דעות שונים, היכן שלא מפסידים הכי טוב ונכון זה לוותר ומאוד משתדלת לפעול על פי המוטו הזה .....אבל, כאן נראה לי שכל הנטל נופל על הכתפיים של אדם אחד במקום שהוא יתחלק בין שניים, אני כן מפסידה בעצם.....לא כל כך נראה לי שזה עניין של אגו - זה פחות חשוב לי ולא הכרתי את זה בכלל מי עושה יותר או פחות, נראה לי שבזוגיות או החלק ממנה הא העובדה שיש עם מי לחלוק את הקשיים ולעשות הכל קל יותר....זה פשוט נראה לי לא נכון ככה להרים ידיים כאילו שאני מוותרת מראש ובכלל הכל יראה מובן מאליו שיש אותי שעושה הכל באופן קבוע...............טוב, עכשיו אני קצת מקטרת אבל אני מקווה שהרעיון הובן.

seeyou

New member
../images/Emo45.gifבזוגיות יש עם מי לחלק את הקשיים

ולעשות הכל קל יותר
מי אמר שיש חלוקה שיוויונית?

מבינה אותך

גם אני תקועה עם בלאגניסט, אז שוב ושוב ושוב חוזרת על המנטרה : "חמודי, אכלת, תנקה בבקשה אחריך את המטבח. חמודי, התקלחת, תתלה בבקשה את המגבת, חמודי, תיקנת את השלטר, תחזיר בבקשה את כלי העבודה למקום" סיזיפי אבל משתלם : היום אחרי כ-10 שנות נישואים אני צריכה להגיד לו את זה הרבה הרבה פחות (פשוט כי הילדים אומרים במקומי).

seeyou

New member
גם אחרי כ-10 שנות נישואים אני צריכה להגיד לו

אישתי אומרת את זה גם אחרי 40 שנות נשואים.... אתן-נשים לא מבינות איםה הבעיה. אתן מחנכות את הילדים(בנים) שלכם לחיי מותרות-ניצול מוכנות ללכת על 4 ולסדר אחריהם גם אם הם כבר גברים אז מה אתן חושבות שה"גוזל" ישתנה כאשר יקים משפחה?

נומלה

New member
אתה משמיץ את כולנו!

לא מוכנה לקחת חלק באשמה. הבן שלי יודע לסדר אחריו (ואני לא מתפשרת על זה). הוא יודע שאני לא המשרתת בבית והוא יודע (מהסתכלות על אבא שלו) שתחזוקת הבית איננה אחריות בלעדית של האשה.

נומלה

New member
וחוץ מזה

בשאשתך חינכה ככה את בניכם איפה בדיוק אתה היית?

seeyou

New member
../images/Emo6.gif -יש לי רק בנות אשר הוסיפו לפנק אותי

אפילו חתול היה "נקבה"
תאמיני שאני לא משמיץ אף אחד זה האמת "הגבר של אימה" זה מה שלרוב נשים אומרות לבן שלהן-ומפנקות אותו מעל הראש ואפילו מזניחות את הבעל או לחילופין עושות בכוונה לפגוע בבעל.. בדרך כלל יש קואליציות במשפחות האם עם הבנים נגד הבנות עם האב אז הבן שלך יהיה בעל למופת.

שילה1

New member
הדברים שכתבת מקורם בהכללות,ובקלישאות

שפסו מן העולם. הורין סבירים מתייחסים לכל ילדיהם באהבה,ללא הבדל בין מינם,ובמשפחות סבירות ההורים מחליטים ,לעיתים עם הילדים,וקואליציות ואינטריגות לא מקובלות. מעולם לא ראיתי אישה שהזניחה את בעלה בגל בנה ממין זכר. אז אני חיה בעולם אחר או שאתה?

seeyou

New member
זה שמעולם לא ראית זה לא אומר שאין.../images/Emo8.gif

לפעמים קורה שמביטים אך לא רואים. The eyes do not see what the mind does not want ..Mind is always logical and life is always illogical, so they never meet שנינו חיים בעולם אחר אפילו אנשים אשר חיים ביחד - כול אחד חיי בעולם שלו. האינטראקציה בין העולמות היא מזערית.

nowonder

New member
כשאת אומרת "לקבל את עזרתו בבית"

אני מבינה שלושה דברים: 1. שאת המנהלת של הבית. 2. שהבעל שלך הוא סוג של עובד עבורך, עם יעדים, רמת ביצוע ותחום אחריות. 3. שאחת לכמה זמן את עושה לו שיחת הערכת עובד. כל עוד זו הגישה שלך, אין פלא שכל הנטל עלייך, ככה זה כשמנהלים חשובים. יש לך שתי אופציות. 1. להפסיק לראות באחזקת הבית אחריות בלעדית שלך ותחום עזרה שלו. תאמיני לי שהבית לא יתפרק (וגם בעלך לא) אם תוותרי על האחריות הזו. 2. להמשיך לעשות הכל. זה יאפשר לך להמשיך להרגיש חשובה אבל גם נורא מתוסכלת ועסוקה.

bananagong

New member
דברי איתו על זה

תהיי אמיתית וכנה. דברים היוצאים מן הלב- נכנסים אל הלב.

למעלה