מהות הקורס

nikko62

New member
מהות הקורס

אני רוצה לעשות שירות לאומי במגן דוד אדום ונאמר לי שעושים שם קורס חובשים. רציתי לדעת כמה זמן נערך הקורס והאם צריך לשלם עליו. ועוד דבר האם אני יכול לבחור באיזה תמחנה להיות ככה שאני לא אהיה רחוק מהבית

יום.

New member
אז ככה

קורס חובשים של שירות לאומי (כך הוא נקרא) שאני עשיתי נערך בכפ"ס בתנאי פנימיה 3 שבועות. לא צריכים לשלם, אבל זאת בתנאי שאת מתחייבת לשרת שנה שלמה במד"א (ובכך את מחזירה את עלות הקורס, כ-5 אלף). >אגב, בסיום הקורס נאמר שכל הנראה החל מהשנה הבאה תיהיה התחייבות לשרת שנתיים במד"א< אי אפשר לשרת רחוק מהבית בגלל שבשירות לאומי במד"א לא מספקים דיור.

נ"ש שאלה חשובה!!!!

רציתי לדעת האם כבנות שירות יש לנו הנחה בהרשמה לקורס הכנה לפסיכומטרי ואם כן באילו קורסי הכנה(שמות של חברות) ההנחה קיימת? תודה מראש

M o n a L i s a

New member
פסיכומטרי

אכן יש הנחה בקורסי פסיכומטרי. הנחה היא בערך של חצי מחיר, אך זה משתנה ממכון למכון. אני למשל עשיתי בלחמן, ושם זה עלה 2,700, ואני יודעת שיש גם הנחה בקידום והיי קיו. לא ידוע לי על יואל גבע...

שלומ

האמ.. אני אומנמ יחסית קטנה ויש לי עוד כמה שנימ עד השירות.. אבל עדיינ יוצא לי לחשוב על זה קצת.במיוחד בעניינ של מד"א. אני עכשיו עוברת קורס רגיל במד"א שאמ אני אאעבור בו את המבחנ בעז"ה אהיה מתנדבת. אמ ארצה להיות גמ בשירות במד"א...אני צריכה לעבור קורס נוספ או שאני יכולה להמשיכ מאיפה שהפסקתי? טודא מראש:)

למעלה