מהות הפורום

מהות הפורום../images/Emo2.gif

שוב השאלה: מה מהותו של הפורום הזה? האם הוא קיים כדי לשמש לוח מודעות, פרסומת להצגות, אירועים ופגישות? האם אתם רואים בו מקום שאפשר להתייעץ ולקבל תשובה כנה? האם אתם מתעניינים באירוחים שנעשים כאן? בשאלות חיים שעולות כאן? מקום מפגש עם אנשים שבאים מאותו מקום ועל יכולים להבין זה את זה? לי עצמי קשה לראות את הפורום מכוסה במודעות מסחריות כל הזמן מצד אחד וסתם הודעות מצד שני. אני לא מטילה ספק בחשיבות של השיווק למען אירועים מסויימים. אבל זה פורום. פורום מתוקף היותו אמור לשמש כבמה לשיחות מעניינות ולא רק לשיווק. במידה ושיווקתם משהו, חזרו אלינו שנית. ספרו על האירוע, על הפגישה, על ההצגה. ספרו חוויות כלשהן. תנו לנו להיות שותפים לא רק בקריאת מודעות, אלא גם בעצם החוויה כפי שחוויתם אותה. אם הפרסומת מגיעה מארגון מסויים, ארגנו מישהו מהקהילה שלכם שיכתוב כאן על התרשמותו. זה לא צריך להיות פוסט שלם אבל הודעה קצרה יכולה לתת הרגשה טובה יותר למשתתפים, לאפשר להם להגיב ולשאול שאלות. לא כל גולש יכול להיות שותף בכל אירוע. אבל כל גולש יכול לקרוא, להתרשם, ולהגיב ולחוות את החוויה יחד אתכם. המשך יום נעים לכולנו! נירנוש

צלף

New member
השיחות עברו לפסבוק ../images/Emo268.gif

הי נינרנוש - דיברנו בעבר על היתרון של הפורום לעומת הפסבוק - אז חלו שינויים - מאז שמשה פתח את הקבוצה הסגורה בפסבוק לכבדי שמיעה - התברר שיש במסגרת כלי הקבוצה צאט מאוד פשוט להפעלה (למרות שהוא נחות בהשוואה למסנגר - אז מאז יש הרבה שצטאטים שיחות שוטפות ודינמיות בצאט.. מה שכן אני מחזיק בדעתי שהפורום הוא טוב לדיונים מעמיקים שלא רוצים שיזרמו מייד למטה במבול הידיעות - הוא גם אטוב למסירת מודעות וידיעות - ואני מאץ את הכלל שלך שכול המודעות צריכות להיות משורשרות להודעת אב מסוימת... במסגרת הפורום יש צאט אבל הוא קיים בפני עצמו ולא חלק ממערכת גדולה יותר כמו בפסבוק...

בועת sabon

New member
אני דווקא לא אוהבת את הפייסבוק

ודי נמנעת מלהשתמש בו. אני מעדיפה את הפורום ולא פעם קיבלתי כאן עצות טובות, מידע, תשובות ותמיכה. לכן אני חושבת שהוא חשוב. עם זאת אני מבינה את היתרון של מענה מיידי בצ'אט. אני אישית לא משתמשת בזה והפורום נראה לי מקום רציני יותר לדיונים בנושאים שבאים מעולמנו. אבל, באופן טבעי יש את כל המודעות והפרסומות, הן נמצאות בכל תחום בחיינו (בכל אתר אינטרנט, עיתונים וב
) ולפעמים הן דווקא חשובות ותורמות, כמו הידיעה שצלף צירף את הקישור שלה על קורסים לבעלי מוגבלויות. חוץ מזה גם טבעי שיש תקופות שבהן אנשים נכנסים יותר ותקופות שפחות. ככה שהפורום הזה לא מיותר ואת עושה לדעתי עבודה מבורכת בניהולו. אל תרימי ידיים.

Yukita

Well-known member
מנהל
אתה אוהב את הפייסבוק אבל לא משתמש בו...

נשמע קצת כמו משהו מ"אוצר הבדיחה והחידוד"... אני אישית השתמשתי בפייסבוק עד שיצא לי מהאף - משעמם שם בצורה בלתי רגילה - ועזבתי.

ומה את אומרת על כל הפרסומות פה?

מועילות? נותנות מידע חשוב? ההית רוצה לשמוע פרטים נוספים או לקרוא קצת חוויות? אני מרגישה שזה הפן שחסר לי כאן בפורום. אנשים זורקים פרסומת ונעלמים. חסרה לי שיחחה שמעצם טבעו שךל פורום. אני לא מחכה לתשובה מידית בסגנון של: חחחח או LOL או את נראית נפלא בתסרוקת החדשה. אלא דיון מעמיק. נראה שאת זה אנשים קצת שכחו איך לעשות...

בועת sabon

New member
נירנוש יקרה

התרשמתי שהפורום הוא בנשמתך וכך גם ראוי שיהיה. עם זאת יש לי הרגשה שהיום אנשים מחפשים ביקר מידע מהיר. הפורום משמש אנשים יותר לשאלות ותשובות ופחות לדיונים מעמיקים. אני לא אומרת שזה תפקידו אלא שנראה לי שזה המצב. פה ושם אמנם עולות שאלות שיכולות להתפתח לדיון מעניין אבל בדרך כלל זה לא קורה. אני לא יודעת אם אנשים שכחו או שזו פשוט תוצאה של חוסר בזמן. אל תתייאשי... אנחנו עדיין כאן

אני באמת מחפשת את הפן האנושי גם בפורום

משהו שיזכיר לנו שהפורום הוא לא רק לוח מודעות אחד גדול, אלא גם אמצעי לדבר עם אנשים כמונו. הפייסבוק מספק קונסולה נוחה, זה נכון. אפילו הצטרפתי לקבוצת לקויי שמיעה בפייסבוק, שם אני לא מוצאת הידיים והרגליים בתוך כל השיחות האישיות שאין לי יד ורגל בהן. דווקא כאן יכולים להתפתח דיונים או אפשרות למשובים. אני מקווה שאנשים כן ירגישו נוח לפתח או לפתוח נושאים. עוד לא התיאשתי...

Yukita

Well-known member
מנהל
טעות בחיבור ההודעות

חשבתי שאתה מגיב להודעה שבה מישהי כתבה בנושא שהיא לא אוהבת פייסבוק מתברר שהגבת להודעה עם שורת הנושא השואלת מי קורא כאן.... עמך הסליחה!

מציץ מדיי פעם

אני מאוד עסוק עם הפסיכומטרי..(עוד שבוע המבחן) כשיגמר אחזור

למעלה