"מהות הפורום" - רענון

Guy K

New member
"מהות הפורום" - רענון

הפורום גדל, כמות ההודעות בכל יום בפורום הכפילה את עצמה. מצטרפים חדשים שהגיעו אלינו הקיץ הפכו לגולשים קבועים בפורום, והאוויה בפורום נהדרת. הכל טוב ויפה, אבל עושה לי רושם שהיכנשהו שכחנו עבור מה אנחנו נפגשים כאן בכלל. אז עבור הותיקים ששכחו, החדשים שלא יודעים, וכל הגולשים שלא מבינים עברית אז גם בוודאי לא יקראו את ההודעה הזו, הנה רענון קצרצר על הפורום. עבור מה הפורום קיים הפורום נועד לדיון בסדרת היפים והאמיצים, ובעברית. הוא התחיל כפורום נלווה לאתר היפים והאמיצים, ואז היה בעיקר דיעות של הגולשים על הפרקים היומיים ושאלות קיומיות, אבל עם סגירת האתר הפך להיות מקור המידע היחידי בעברית על הסדרה, ולעתים קרובות המידע שמופיע בו מופיע לפני הפורומים באנגלית. יש בפורום הרבה יותר גולשים ממה שאתם חושבים. הרבה גולשים מגיעים לכאן אבל לא כותבים אלא רק קוראים. הם באים כדי לראות מה יקרה בסדרה, מה הרכילויות והשמועות החדשות וכו'. השרשורים הקצת יותר חברתיים הם אלו שגורמים להם להצטרף אלינו, אבל אם הפורום יהיה רק חברותי ולא קשור ליפים והאמיצים, הם לא יגיעו לכאן בכלל. הודעות שפוגעות בהתנהלות הפורום אלו הן כל ההודעות שנכתבות משעמום. הודעות האלו נכנסות להגדרת "הודעות צ'ט". כל מיני פטפוטים בני משפט וחצי, משחקי פינג פונג של בדיחות בין שניים שלושה גולשים, וכמעט תמיד מדובר במשהו שלא קשור לנושא הפורום, ולא מעניין את רוב הגולשים בו. שרשורי תמונות גורמים לפורום לעלות לאט יותר, במיוחד במחשבים ישנים. בנוסך לכך, השרשורים האלו סתם נעלמים בארכיון ונשכחים. הרבה יותר הגיוני להעלות את התמונות לאלבום התמונות. ואם חסרה לכם ההתייחסות שמקבלים על שרשורי תמונות בפורום, תמיד אפשר לשים תמונה עם לינק לאלבום ודוגמא של אחת התמונות. ככה הפורום הרבה יותר נעים לקריאה ועולה הרבה יותר מהר. והחוקים בקיצור:
שרשורי תמונות הם בסדר כשיש להם נושא ספציפי ומוגדר והם לא אינסופיים. תראו את השרשור של יניב - רק תמונות רלבנטיות. תמונה אחת מכל חתונה, הסברים, פירוט. מעניין וכיפי. שרשור סתמי של תמונות של שחקן כזה או אחר לא מעניין ואין לו שום ערך מוסף. מהיום - היישר לגלריות - אלא אם כן זה שרשור תמונות עם נושא, התחלה וסוף.
שרשורי צ'ט: תשתדלו להמנע מהם. לא מעניין אף אחד (דוגמאות דמיוניות) מה אכלתם לארוחת הצהריים או איזה צבע חולצה אתם לובשים. כל השיחות האישיות האלו לא קשורות לפורום. אין שום בעיה "להתפרע" בשרשור אופטופיק אבל כשכל הפורום הוא שרשור פורום אחד גדול - זה ממש לא מתאים. ובמיוחד - לא להפוך שרשורים על נושא הפורום לשרשורי האוף. אם יש דיון על נושא שקשור לסדרה, אל תהרסו אותו ותהפכו אותו לשרשור של בדיחות ופטפוטים. זה הורס וזה מרגיז.
והודעות כן מעניינות: כל מה שקשור לסדרה. בא לכם לעשות פינה חדשה כמו מיקי? סבבה. בא לכם לעשות ספיישלים כמו יניב? מגניב. רוצים לכתוב מאמרים אקדמיים כמו רונית או לינה? יופי. סיכומי פרקים כמו של ANI (שכחתי ת'שם, סורי) - ברוכים הבאים. כל אחד יכול לכתוב כל מה שבא לו ובאיזה אורך שבא לו. הכל מותר. בגדול אין לי הרבה מה להגיד חוץ מזה שהפורום נורא השתנה בשבוע האחרון בעיניי. הוא התמלא בהודעות שטותיות ומשעממות, ומצאתי את עצמי מגיע אליו כמה פעמים ביום ומקווה לראות הודעות מעניינות ולא היו כאלו ממש, כך שגם לא היה לי חשק לכתוב. פורום שמלא בהודעות ענייניות יגרור תגובות ענייניות. פורום מלא בשטויות יהפוך לעוד פורום מעריצים שמתאים לילדים בני חמש. סליחה אם ההודעה יצאה לי קצת דרמטית. אבל אני באמת לא רוצה לראות את כל מה שעשינו כאן ביחד נהרס. אז בבקשה.

יניב1

New member
../images/Emo45.gif יחד, לעתיד יפה אמיץ וטוב יותר!

וכיפאק לגיא GREAT GUY

SupeRonit

New member
ועכשיו שגם קראתי

לקחתי לצומת לבי (באמת!!) והוכחה שקראתי:מאמרים אקדמיים -זאת אני
וכל כך לא נעים כי כאילו זה בא אחרי שהפצצתי את הפורום וגרמתי להמשך הפצצה על ידי מישהו אחר
(איזה מזל שאנחנו לפני יום כיפור
)

NarihS

New member
לקחתי לתשומת ליבי../images/Emo70.gif

(למרות שלי לא הייתה בעיה אם איך שזה היה מקודם
) אבל אני מבינה אותך, וסבבה, Dont worry be happy

rachelMcfadden

New member
טוב...סליחה, מצטערת ששמתי את

התמונות שלא קשורות לפורום...לא חשבתי שזה כזה מפריע
אם הייתי יודעת שפה אסור לא הייתי שמה, אבל לא ידעתי מצטערת, יותר אני לא אעשה שרשורי תמונות טוב?

למעלה