מהות העציץ ותפקידיו

Fairywitch

New member
גרררר, ליאו לא עציץ../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

מלבד הפרק שהוא באמת הופך לעציץ

CheN323

New member
משתתפת בדיון יאי

קודם כל- ח"ח על ההשקעה והרעיון
ליאו
טוב הוא באמת עציץ. בעונות הראשונות עוד היתה לו תכולה כלשהיא בדמות
, הוא היה עם פייפר, הוא שכנע את הבנות להילחם, הוא הדריך אותן והסביר להן דברים... אחר כך הוא איבד טעם
, אז נכון בעונה רביעית הוא התאחד עם פייג' כי שניהם מאירים לבנים ובעונה חמישית-שישית היה עסוק בלשכנע את פייפר שהכל טוב, ובעיקר למשוך עוד זמן מסך חח שאר העונות הוא היה מיותר, כן. למרות שהוא ופייפר היו הזוג האהוב עלי, עונה שמינית עשתה לו רק טוב
. יאי. פייג'
ביג ביג אנורמס עציצה. באמת חוץ מהעונה הרביעית והשביעית לא מצאתי סיבה שהיא בסדרה. המ. אולי כדי שיהיה על מי לצחוק... מי יודע. חוץ מזה שהיא האחות השלישית, והמתווכת בין ברודי לעולם- היא אחות עציצית לגמרי חחח. {ולא סליחה לחובבי פייג'
}. פיבי-פייפר
למרות מה שכתבת על פיבי, אני מכניסה את שתיהן ביחד כי הן באמת היחידות שעושות משהו מועיל בסדרה. גם אם פייפר צפויה מדי, ופיבי דביקה מדי, הן העלילה- בעונה שמינית זו פייפר ובעונה שלישית-רביעית זו פיבי. וזה בכלל לא קשור שאני מאוהבת בשניהן בתור שחקניות, לכל דמות יש מגרעת מבחינתי אבל לפחות המגרעות והקיטורים שלהן הם לא אלה שהרסו את הסדרה כמו הדמויות האחרות. בקשר לפרו- אני לא אגיב כי ברור שבלעדיה לא היתה סדרה בעונות 1-3...

YaEl 15

New member
היי...

אהבתי מאוד את הסדרה מכושפות ויש לכם פורום ממש נחמד, אז אני אשמח להצטרף...(אם זה בסדר מצדכם...) רק רציתי להגיד, שהסכמתי עם כל מה שאמרת על הדמויות עציץ, במיוחד על ליאו, שלא עזר בכלום עם הבירורים שלו אצל האלדרס, בשלב כלשהו זה כבר הפך להיות ממש מגוחך, זה גרם לי לשאול את עצמי, מה האלדרס שם למעלה, שאמורים לדעת דברים לפני כולם, בכלל יודעים על כל מה שקורה למטה...מזל שהמציאו את עלילת המתגשמים בעונה 7...למרות שלא ממש אהבתי אותה, היא הוסיפה משמעות חדשה לדמות של ליאו... דרך אגב,בקשר לפיבי, מכל הכוחות בעולם, הכותבים היו חייבים לבחור דווקא בחיזיון?? זה לא ממש עזר להם בהכנעת שדים. כל פעם ששד כלשהו בא להתקיף אותן, פייפר ופייג'/פרו היו משתמשות בכוחות שלהן ופיבי הייתה נלחמת בהם בסגנון נינג'ה, מוזר כזה...וכוח הריחוף גם היה מוזר... ויש לי שאלה-- מישהו יודע על תוכנית לשים את מכושפות בשידור חוזר??

CheN323

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

השתלבות מהירה בפורום
ואממ מה שאמרת על הכוחות של פיבי נכונים

למעלה