מהומות בגן עדן

מתנדב

New member
שי הוא לא אמר את זה

הוא בא לקרא את ה sms והוא התגלגל מצחוק באמצע, ולא הבינו מילה ממה הוא קרא...

חנוך617

New member
הוא יודע

לצחוק? חשבתי שרק מאנשים הוא מנסה לעשות צחוק. תודה לעניבה על הבדיחה המוצלחת.

מתנדב

New member
חנוך, אתה חייב להסביר לנו פעם אחת

ולתמיד, למה אתה שונא את רדיו קול חי? ואת השדרנים?, מה יש לך נגדם?...

בני ברק

New member
בדיחה מצחיקה

בהפטרת השבוע כתוב: עם זו יצרתי לי תהילתי יספרו. המפרשים דרשו פסוק זה לשבח וגם לגנאי, אמר הקדוש ברוך הוא העם זה שיצרתי, לי במיוחד יצרתי, בכדי שיספרו לפני הגויים ויקדשו שמי ברבים, גם לישראל אהיה לתפארת,שתמיד תספרו הטובות שעשיתי לעם ישראל במיוחד, אחר שהוצאתי אתכם מבור מצרים והכנסתי אתכם לארץ, נתתי לכם בתים ופרדסים וכסף וזהב וכיוצא בזה וישראל בעטו בי. שנאמר: ולא אותי קראת יעקב כי יגעת בי ישראל, ובמקום לקדש שמו ברבים גרמנו לו חילול ה'! ומאז שישראל נתפזרו בין הגויים, בכל דור ודור הגויים עושים בם כרצונם כמו שראינו בזמנינו במלחמת היטלר ימח שמו זכרו וכל עמו והשרים שלהם יחד. נהרגו מישראל למעלה מששה מיליון ובינהם גדולי תורה, וידוע בשנת תרנ"ח מה שקרה בסוריא, וכן באירופה ובזמן נוסעי הצלב ה' יצילנו איזה נקמות שעשו בישראל באיזה עינויים הרגו אותם באיזה מיתות משונות נקמו בישראל, זה למדתי מספר "אהבת חיים" שחובר ע"י הרב מנחם מנשה קראתי ולמדתי את זה בגלל ה"בדיחה" שלך, שאנחנו (העם היהודי) גם היום סובלים את עוצמת הרדיפה והכאב מהגויים והערב רב. לא יודע למה..אבל כשרואים במציאות בחור צעיר (הקב"ה ישלח לו רפואה שלמה) שרוע על הריצפה, שלפני חמש דקות היה בריא ופיתאום ערבי מנסה לפגוע בו רק בגלל שהוא יהודי, זה נותן את המשמעות שעם ישראל "בגויים לא יתחשב" מאחר ואני לא עובד בזק"א ובאירגונים שרואים חולים ולא עלינו הרוגים, זה נותן התעוררות לחזור אל אבינו שבשמים,

בבקשה...

יש לי כמה שאלות שמסקרנות אותי א. סליחה על הבורות אבל מהמחשב אפשר לראות כל הודעה שנפתחת, או בכל שרשור אם יש תגובה חדשה ומקומה?! ב. האם יש אפשרות מסוימת מסלולרי לדעת היכן נמצאות תגובות חדשות בתוך מבוך התגובות?! ולסיום, תודה רבה על המאמץ המושקע למען הסדר הטוב של הפורום!

ניסיון לענות:

א - לא כל כך הבנתי אבל אם הבנתי נכון התשובה היא כן. ב - אני לא מתמצאת בסלולארי ולכן אני לא יכולה לענות לך. תשאל את החברה שגולשים מסלולארי. ג - בבקשה

תודה רבה!

נקווה שלקראת פסח הבעל"ט שבכל מקום נקי, גם הפורום יתנקה מטרולים וכל מיני מרעין בישין... שוב תודה!

אמן

נקווה שהפסח הזה הבעל"ט יבוא כבר המשיח ובית המקדש השלישי יקום ושכינה תדור בינינו - יותר מזה אני לא צריכה.

למעלה