מהוא פחד

מזל חי

New member
פחד זה סתם עוד משהו

שצריך לחייך אליו להודות על התחושה הקלה שהביא ומתוך כל זה להביט ישירות ולהתמודד! ונראה לי שאת עושה זאת בגדול
בהצלחה

Kטלנית

New member
מזל וברכה ../images/Emo51.gif

היום אני אעשה את זה בייג טיים חייבת אחת ולתמיד
לא לפחד להביט בו או לו ישר בעיניים (אם אני לא אפחד
מבטיחה להשתדל)
תודה נשמה.

ורד 3

New member
../images/Emo20.gif בהצלחה !

גם אם הפחד משתלט עלינו יש בנו כוחות נסתרים שמגיעים וגורמים לתחושה הפיזיולוגית והרגשית הלא נעימה והקשה כפי שהגדרת לדעוך ולהעלם ממש כשאנחנו ניצבים מול הפחד... אני מאמינה שתקטלי את הפחד ותעמדי במשימה בהצלחה.

בהצלחה יקירה../images/Emo57.gif

אל תתני לפחד לשתק אותך... את כבר יודעת לאן מובילים חייך, בו ברגע החלטת על כך. המון בהצלחה מתוקה, מחזיקה לך אצבעות...מגיע לך

Kטלנית

New member
צחוקיה יקרתי מואההההה../images/Emo25.gif

איך... איך... עם כל כך הרבה חמסיקות
פלא שאני רגועה יותר נשיקות מאמי שלי והרבה תודה נשמתי אוהפ'תותך

Kטלנית

New member
אשריך מתוקה ../images/Emo214.gif

אתמול ראתי משפט חמוד "אין לפחד אלא מן הפחד עצמו" (פרנקלין רוזוולט) באמת אשריך שאצלך הוא בקטנה ותודה חמודה

יערית

New member
את יודעת כבר המון

את יודעת: מה זה לרצות אחרת מה זה לחיות חיים שלוים ובטוחים יותר מה זה לשמוח מה זה להתגלגל מצחוק עם חברותייך מה זה לגדל ילדים לבד מה זה להפסיק לחיות בשקר את יודעת גם שבתוך תוכך ישנה עוצמה ,תאחזי בה ברגעים אלו ,הוא כבר לא חולק איתך את ייצועייך, הוא כבר לא שותה מאותה כוס,הוא כבר לא מתקלח באותה מקלחת,הוא כבר לא מהלך סביבך-הוא כבר לא אמור לשבש את קצב נשימותייך. וזה כי.. היא היתה חזקה מהרוח
וזה כי... הפחד שאננו חשים בו לפעמים עוזר לנו להיחלץ ממצבים שכאלו וזה כי... את כבר המשכת הלאה
מחזקת אותך מרחוק חמודה

Kטלנית

New member
יערורה מאמי ../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

תודה על השיר המהמם הזה

Kטלנית

New member
אני אחורי זה ../images/Emo178.gif

עכשיו חזרתי הביתה איך היה
קשה... ואפילו מאוד לא היה לי קל בכלל הפחד הזה... הוא היה שם אבל שננתי לי הרבה בחוץ ועם העידוד שלכם עזרתם לי הרבה מאוד אני אחרי זה עייפה גופנית אבל נפשית הרבה יותר רגועה חשבתי שהיום זה הסתיים... לצערי זה לא בדיוק ככה פרטים נוספים אני אקבל מהתובעת יותר מאוחר תודה רבה רבה מכל ה
אין לכם מושג כמה עודדתם
ענק

למעלה