מהוא פחד

Kטלנית

New member
מהוא פחד../images/Emo35.gif

"פחד הוא תחושה פיזיולגית ורגשית לא נעימה וקשה. הקיימת בבני אדם ובבעלי חיים. היא נגרמת כתוצאה מחשיפה לגרוי חיצוני מאיים(פיזי או מנטלי)." (עד כאן ההגדרה) מחר אני אראה את המבט הזה שלא עושה לאף אחד כלום אבל אותי משאיר קפואה עומדת כמו נציב מלח במקום ופתאום הרגשה שאין מספיק חמצן לנשום. ואני מפחדת פשוט רועדת מפחד ממחר תחזיקו לי אצבעות אני זקוקה לכם בייג טיים תנו אותה ב
ות לא מצליחה להרדם ואני חייבת לקום מוקדם שונאת את זה כל פעם מחדש לדבר על מה שהיה ואיך היה וכמה היה ...
אבל מחר, מחר אני אדע סוף סוף חד וחלק איך אני ממשיכה הלאה.... שיהיה לכם לילה טוב

maof

New member
פחד...

רגש טיבעי נורמלי שנמצא בכל אחד
הפחד שומר עלינו ומדליק אצלינו את אינסטיקט
אדם "חזק" שבוטח בעצמו וביכולות שלו, ידע להתמודד ולהבחין הכין הם גבולות הפאניקה ואיבוד שליטה. זה טוב לפחד כי מהמקום הזה אנחנו יכולים להיכנס לסיטואציה מסוימת בעיניים פקוחות. מעוף

Kטלנית

New member
../images/Emo51.gifמעוף../images/Emo39.gif

כשזה פחד מכל דבר אחר אני יחסית דיי גיבורה הפחד שלי ממנו הוא עדין משתק

רות 2

New member
תחשבי הפוך על הפוך...........

קראי את המילה פ ח ד הפוך........והאמיני כי ..יש לך הדחפ להצליח..הדחפ להוכיח הדחפ לעבור הלאה להתיחס לפחד כאל דחף למשהו יותר טוב ....... נכון שיש החלטות שלא תלויות בך דברים ש..מישהו שם למעלה מחליט עבורך ... האמיני כי ממה שיחלט יכול להימצא הטוב כי יש לך הדחפ..לשרוד ולהצליח למרות ואף על פי ........ אין רע בלי טוב כמו שאין חושך בלי אור.........

Kטלנית

New member
../images/Emo51.gif רות זה באמת מיוחד

מהפך ענק.. בחשיבה בתקווה שזה יגמר ואז יבוא הדחף ההמבורך הזה

פחד...

אמונה שהפנמנו - כשלוקחים סיטואציה ונותנים לה תחושה ואת התחושה את יכולה לשנות בכל רגע ממש כמו סיבוב סויץ נכון ישארו הזכרונות עם תמונות קשות, של אכזבה, כאב, כעס אך גם אותם ועליהם תוכלי להתעלות קחי את תחושת הפחד והפכי לדחפ (כפי שנאמר לך קודם) לשינות לאומץ, חוזק, והשלמה, האמיני בך יש בך כוחות חבויים הרבה ממה שאת מודעת החוסר מודע, וחוסר הוודאות משתקים כל אדם שבונה ציפיות, ומפנים אמונות מכשילות

Kטלנית

New member
אכן אני אאמץ את זה ל../images/Emo23.gifי

הפלשבקים שחוזרים ובאים עם כל עצימת עיניים חשבתי שזה עבר חלף אבל הנה זה שוב חזר לסורו לא מצפה ציפיות רק רוצה כבר אחרי כל זה להיות והחוסר ודאות ללא צל של ספק גם באיזה שהוא מקום דיי משתק
אילנה

maof

New member
איפה ראית ת'אמונה../images/Emo35.gif

ת'בלבלת זה היה בשבוע שעבר מעוף

Kטלנית

New member
../images/Emo141.gif תודה מאמי ../images/Emo141.gif

מבטיחה להשתדל ולעדכן מחר מה נסגר

Kטלנית

New member
חברה שלי ../images/Emo25.gif

תודה מתוקים על העידוד והתמיכה ובעיקר על תפילת השלווה היא כל כך מיוחדת אמיתית וכנה אוהפ'ת תותכם מכל ה
ים
ות

למעלה