מההה?? על מה את מדברת?

מההה?? על מה את מדברת?

התרדתי אותך? ממששששששש אוףף איזה שקרנית....!!!!!!!!!!!!!!!! אני בהלם!!!!! תני הוכחה שכתבתי לך משהו מאז שיצאת מהפורום שלי!!! אוףף אם אתם מאמינות לה..זה כבר מאוד עצוב............... בואי תתבעי אותי.........גוד איזה שטויות!!!!!!!

ודבר אחרון

מדברים על בדיחות מהלכות...אני עושה מעצמי צחוק? מה עשיתי? אמרתי את האמת? אוי פליזז..... לפחות אני לא אומרת שטויות כמו:אני אפתח לך תיק במשטרה!אני חברה של פולינה ושל האווי!!לי יש קשרים בחו"ל!!!! עשי טובה לעצמך ופשוט שתקי... אני פה בשביל להכיר מעריצות של בקסטריט-לא לריב עם שקרניות

דעה של צופה מהצד:

טוב, למרות שלא ביקשו ממני אני אתן את דעתי על המקרה! ככה אוקי יש את המבוגרת (תסלחו לי שאני לא זוכרת שמות) ויש את גליה (את זה אני זוכרת כי אני מגיבה לה וזה רשום מולי) הם רבו... קורה. גליה אומרת שהמבוגרת מתנשאת, המבוגרת אומרת שגליה ילדותית ומטרידה אותה. עכשיו אני לא אכנס לפרטים פשוט צריך לשכוח מהויכוח... כמו שגליה אמרה שהיא תעשה אבל אני עדיין רואה בכל הודעה שלה משהו שמזכיר את המקרה....גם בהודעות למעלה וגם למטה.....אני בעד שפשוט נעזוב את זה ונשכח מכל העיניין!

howiefan

New member
תודה רבה!

זה בדיוק מה שהתכוונתי, הסבר יפה, תודה רבה, ובתקווה להמשך חג שקט עד כמה שאפשר. לילה טוב

למעלה