מהההה?!?!?!? לא, הוא לא אמיתי!

מהההה?!?!?!? לא, הוא לא אמיתי!

http://survivor.nana10.co.il/Article/?ArticleID=919329

איתי תורג'מן פשוט חי בסרט!!!

מישהו שאומר "אני מעל זה" ואחר כך מדבר כמו שהוא דיבר במועצת השבט, הוא ממש לא מעל זה, לא אחרי זה, לא מאחורי זה ולא משום כיוון של זה, אלא עמוק בפנים!

"יושבים שם במקומי"?!?!?! מי נראה לך שאתה בכלל?!?! פשוט חי בסרט!!!

אני לא מצליחה להבין איך ליצור הזה יש אוהדים...

קלטו את מבטי החלחלה של נטלי כשהוא דיבר...

IDGAD5

New member
תורג'י צודק

באמת משה נראה טוב במועצה

X יו יו S

New member
ואי כבר חשבתי מה יהיה בסרטון

הוא אומר שהוא עוד מתלבט מה להגיד
ויש מצב שהפקה שמע אותו אז עוד יותר חיממה אותו (לא שדורש הרבה כדי לחמם את אותו
)

באמת מכל הדברים שתורג'י עשה\אמר
אני לא מבינה למה זה שהוא נפגע מהלך הזה (שמי לא היה נפגע?)
אתם לוקחים קשה

ותביני שאני ראיתי את מועצה ההיא וניאום של תורג'י גם אני הרגשתי לא נוח
אבל אני חושבת שבהתחשב שזה באמת קטע לא נעים שעשו לו אז יש בי מקום שמבין את זה

אגב נטלי אני רואה שהיא גם היא לימדה לצחוק על גבריות של שגב ובוקי
אבל לה מותר כי היא מלכה

X יו יו S

New member
התכוונתי

שזה לא מפליא שהייתה סתירה בין מה שאומר למה שהיה בפועל
וזה לגימטימי לחלוטין
לא יודעת אם שמת לב אבל אני לא בכל מצב ובכל מקרה אוטומטי מגינה עליו
באמת חשבתי לפי מה שכתבת בהודעה הראשית שואו איזה סרטון בטח אני עומדת לראות
אבל פעם אני באמת מבינה אותו

זה בסדר שקשה לך להבין
אני חושבת שעל כל אחד מהם יש דברים טובים להגיד ודברים רעים

אני באמת לא מצליחה להבין את זה...

באיזו תחושת עליונות אתה חי שאתה חושב שלך מגיע יותר מלאחרים במשחק?

כשהוא אמר את הדברים האלו נזכרתי, להבדיל אלף הבדלול, בענהאל מהמירות למילון. כזכור, שושי ושושה הפסידו לבר ולאינה ממש במקצה האחרון, ושושה (ענהאל) כל הזמן אמרה שזה לא פייר, ולא הוגן, והצדק לא הכריע בסוף, והדבר ההוגן היה שהיא ועקיבא ינצחו.
מילא שדיברה כך בפרק האחרון, במהלך המירוץ, אבל היא אמרה אותו דבר בדיוק גם בשידור הגמר, כמה וכמה חודשים אחרי - "מה לעשות, לא יצאה התוצאה הצודקת..." וכו'...

הזוגות שהגיעו לגמר במירוץ, הם בדיוק הזוגות שעודדתי מתחילת המירוץ.
בשושי ובשושה התאהבתי מההתחלה, את צמד האחים התחלתי לעודד כי הם הצחיקו אותי מאוד, ואת בר ואינה עודדתי הכי הרבה מהרגע שכולם התחילו לזמבר אותן על ימין ועל שמאל והן הפכו להיות שם השעיר לעזאזל של כל הזוגות חוץ משל האחים.

אז הסתכלתי על ענהאל ואמרתי לעצמי: מה צודק בעצם? לענהאל נראה שהצדק המוחלט הוא שהיא ובעלה יזכו, מסיבות א' ב' ו-ג'. ואני אומרת - דווקא הצדק הוא עם בר ואינה, שבכל פרק תקעו להן עצור, פרסה, סיבוב חוזר ומה לא...אז זה לא צודק שבסוף הן הצליחו וניצחו?

זה משחק, אין פה הוגן לא הוגן, יש משחק ויש לו מנצחים.

מי שבטוח שהוא נולד בשביל לנצח, לא יודע באמת להפסיד בכבוד, וכנראה פספס כמה שלבים חברתיים בגן...

רוקסין

New member
אני התחברתי לאינה ובר כבר מהיום הראשון

כי הן היו בעיניי האנדרדוגיות ואני כמעט תמיד נוטה להתחבר לאנדרדוג. אבל אז עוד לא האמנתי שהן יכולות לנצח. רק בפרק שבו הן זכו במשימה עם בגדי האבירים והכרכרה הבנתי שיש להן פוטנציאל גם לנצח וסימנתי אותם לגמר. גם את שושו ושושה די חיבבתי, לפחות עד הקטע שבו הם כבר התחילו עם החסימות הסדרתיות לאינה ובר, למרות שהיו למתמודדים הרבה יותר חזקים מהן פיזית. ואז כבר הפסקתי לחבב אותם. את האחים לא סבלתי מהתחלה, ובעיקר את המבוגר האנטיפט.

אני הבנתי שהן אנדרדוגיות לאחר שנופו כבר כמה

וכמה זוגות, כמו הבלונדינית ההיא ואמא שלה...לא זוכרת מי עוד...

גם אני, כמוך, נוטה להתחבר לאנדרדוג ולעודד את החלשים, אך אם החלשים הם גם חלשי אופי, אז אני לא מוצאת סימפטיה עבורם.
כך למשל בוקי - הוא אנדרדוג ועודדתי אותו מלכתחילה.
מאיפה באה הסימפטיה לאנדרדוג?< זה מתחיל בחמלה, ברחמים. נכמר לבי על בוקי שלא הזמינו אותו לקבוצות, על תחושת הדחייה, על הלעג והעלבון כלפיו...
כך גם נכמר לבי על בר ועל אינה, שדופקים אותן במירוץ בכל הזדמנות אפשרית.

אך מצד שני, בר ואינה היו נחושות בדעתן ולא התייאשו. היו מקסימות וטובות אחת כלפי השנייה, לא התעצבנו (הו, רגע ההקלה כשטום ואדל סוף כל סוף התאדו מהמסך!) והמשיכו כל הדרך גם כשהן ידעו/חשבו שהן אחרונות. הן הזכירו לי את הפסוק בהגדה של פסח: "וכאשר יענו אותנו - כן נרבה וכן נפרוץ!"

גם בוקי, אמנם אנדרדוג, אך לגמרי לא חלש אופי, ולכן אני יכולה לעודד אותו.
מה שקצת קצת קשה לי לומר על שגב...שהוא אנדרדוג אך לא מעורר בי סימפטיה כמו בוקי...

כמו שאומרים הילדים בגן - אני רק קצת בעדו
.

רוקסין

New member
אני זוכרת שבפרק הראשון אינה דרסה את בר

בטעות כמובן, היא לא התכוונה. ובר כל כך לא כעסה עליה, למרות שראו שזה כאב. כבר אז ידעתי שהן הפייבוריטיות שלי. ובכלל היו קטעים בלתי נשכחים איתן...

black scar1

New member
גם אותי עצבנה האמירה הזאת של ענהאל במירוץ...

הכי "לואו" זה לא להפסיד בכבוד.

רוקסין

New member
תורג'י ושגב שני הצדדים של אותה המטבע

מטבע הגועל. אני מאוד מקווה בשביל אנה המתוקה שתתעשת ולא תתחתן עם תורג'י, וכנ"ל אני מקווה בשביל מאיה, שאהבתי אותה בכוכב, שתמצא לעצמה גבר אמיתי במקום הרכיכה הבוגדנית שסתם אשתו לא עזבה אותו.כי לא עוזבים ככה סתם את הגבר שלך, ועוד שיש לכם ילדה משותפת. אין דבר כזה שהיא סתם קמה ועזבה אותו. ואם כך הוא מתנהג גם בחיים האמיתיים, כפי שהוא עצמו סיפר בתוכנית האחרונה שהתארח בה, אני כבר מזמן הייתי עוזבת אותו ולא מחכה עד שתהיה לנו בת משותפת.

טוב, נראה לי שקצת הגזמת לא?

חייו הפרטיים הם לא עסקי האישי וגם לא מעניין אותי סיבות הגירושין שלו...אני באופן אישי מאחלת לו (לשגב) הרבה אושר ושמחה בחיים, אני חושבת שהוא איש מקסים ולבבי.
לא אהבתי את דרך המשחק שלו, שלדעתי גם קצת מקפת את הצדדים החלשים שלו בתור בן אדם, אבל אני בעיקר מרחמת עליו...

תורג'י, לעומת זאת, מאז ומעולם עורר בי סוג של קבס. ב"הישרדות" הדעות שלי רק קיבלו משנה ותוקף...

black scar1

New member
גם אותי עצבנה האמירה הזאת של ענהאל במירוץ...

הכי "לואו" זה לא להפסיד בכבוד.

למעלה