מההההה עכשיו?!?!?!?

dima19shoot

New member
גם בקושי אפשר לשחק ביום נורמלי

ועכשיו גם אי אפשר לשחק בלילה. אולי תסגרו את המשחק שאי אפשר יהיה לשחק בכלל? (שכככככל!)

PlayDUE

New member
תכלס..../images/Emo121.gif

אי אפשר ליצור שירים ביום גם ככה כי הם צריכים לעשות חזרות להופעות, ואי אפשר ליצור שני שירים כי זה לוקח המון זמן.. זה כבר הופך ללא מציאותי.. תראו לי להקה שלא עובדת בלילה! תראו לי להקה נורמלית שלא עושה הופעות ב2 לפנות בוקר

dima19shoot

New member
ורק שתדעו!!!

קליפים עושים בלילה (לקרת הבוקר) בשביל השמש היוצאת ובשביל האור של הבוקר. ומיולני אומנים יוצרים שירים בלילה ועובדים בלילה על שירים גם בגלל שבלילה מגיעה המוזה!! ומפיקים מוסקלים עובדים לרוב בלילות גם!! אז אם כבר אתם משחקים אותה "זה משחק אמיתי כמו בחיים" אז אתם הפכתם את המשחק הזה ללא הגיוני.

SpoKeN

New member
מצד שני...

אם הם ערים בלילה הם לא עושים חזרות ב 6 בבוקר... מזה משנה מתי זמן השינה שלהם? יש להם פחות מ 4 שעות שינה ביום עם כל ההופעות בלילה.. אפילו פחות... -_-

Volldemort

New member
זהו, נהרס החשק

עכשיו מתי בדיוק אני אוכל לשחק? נתחיל בזה שרוב היום הולך על חזרות ואולי יצירת שיר אחד (הרי אף אחד פה לא צמוד למחשב...נראה לי.). בערב יש הופעות, ואז כולם רגילים שאחרי ההופעות הם ימשיכו ביצירת שירים- דבר שעכשיו גם אי אפשר! כל פעם שאתם מוסיפים עוד ועוד מגבלות זה ממש הורס את החשק לשחק, במקום להוסיף אופציות ואפשרויות (כמו מד חזרות).

כמה שהחוק הזה מטומטם..

בחיי.. אתם רק מקשים על השחקנים מיום ליום.. מה נסגר איתכם? תבטלו את החוק הטיפשי הזה.. ביום אין זמן ליצור שירים. למה אתם שואלים? כי חייבים לעשות מלא מלא חזרות (בגלל הבאג שמשמיד חזרות מאתמול!), ואז לתת להם חופשה. כך שאני בספק רב אם לאנשים באמת יהיה זמן לכתוב שיר אחד אפילו באמצע היום (להזכירכם כדי לכתוב שיר חייבים להיות און-ליין. אי אפשר לקבוע את זה מראש) חוק מטומטם ומיותר!!!

no nick4

New member
יש פתרון!!!

לדעתי כדאי לעשות ללהקה תשע שנות שינה שהשחקן בוחר מה הם היו וכך אנשים כמוני שערים בלילה וישנים ביום יכלו לשחק בכיף. אבל אני לא יודע למי צריך להגיד את זה בשביל שהמנהלים יחליטו לישם את זה....

למעלה