מההההה עכשיו?!?!?!?

מההההה עכשיו?!?!?!?

אז עכשיו החלטתם שגם אי אפשר לכתוב שירים בלילה? מה כן אפשר לעשות בלילה? אני יכולה לקבל כסף על שינה? מה יהיה עם זה... ראבק, תזרקו איזה עצם. למה להגביל אנשים על פעולות בלילה? גם ככה אי אפשר לעשות כלום כמעט....

black snake1

New member
גם הם צריכים לישון

הם גם אנשים (וירטואלים אבל...) ושהם ישנים האנרגיה עולה

שלמונזה

New member
נו מה קרה ../images/Emo168.gif

הגיוני למדי שכשמו שאי אפשר לעשות חזרות בלילה, קליפים וכו' שגם אי אפשר ליצור שיר. נכון לא פייר שלא הודיעו מראש על זה, אבל האמממ אבל ככה החיים במשחק הזה אין מה לעשות

שלמונזה

New member
אפשר ללכת לישון בשקט ../images/Emo168.gif

כי זה מה שעושים בלילה [למרות שכוכבי רוק וכאלה בד"כ לא, אבל חפיף]

שלמונזה

New member
דילמת מנת יתר ../images/Emo168.gif

זה יכול להיות מעולה חבר הלהקה שלך שוכב בי"ח אחרי שלקח מנת יתר. אם תתני לו למות יחסי הציבור יעלו בגדול וכך גם מנת מהעריצים אם הוא יחיה יפחתו המעריצים שיעשו הפגנות נגד שימוש בסמים והבאת דוגמא רעה לילדים. מה בחירתך לדילמה זאת.

D:

"אם תתני לו למות" אלוהים, איזו דילמה אכזרית. ואחרי זה צריך לערוך אודישנים לחבר להקה חדש. :p

Yael Floyd

New member
חבל מאוד.. אני במשחק רק בלילה

בבוקר אני ישנה ואח"כ אין לי זמן לשבת ולשחק בזה........ באסה

למה ככה

היי, לא יודעת לגבי שאר הלהקות, אבל החבר'ה שלי על אינפוזיה של רדבול, הם לא צריכים שינה. חוצמזה שמושיקו מקבל המון השראה בלילה, כמה מהשירים הכי מוצלחים שלנו נכתבו ב-4 בבוקר.. עכשיו לא תהיה ללהקה שלי ברירה אלא לצאת בלילות ולבזבז את עצמם בשתייה מופרזת מטעמי חוסר מעש. אני תולה את האחריות לצהבת B שלהם בכם, שיהיה ברור. חשבון האשפוז בדואר.

איזה צהבת B,

אי ספיקת כבד! הפי-B! שחמת! ועוד המון מחלות כבד מגניבות;; (בכל מקרה, אם את השירים הם לא יכולים לכתוב בלילה, מתי הם מצפים שנכתוב אותם? בתוך ה-15 חזרות ליום? מתי? זה היה כ"כ פשוט כשיכולנו לכתוב שיר בלילה, כי גם ככה הם לא עשו כלום בלילה.)

שלומי77

New member
והגיוני שהם יעבדו עם 14% אנרגיה כמו

שראיתי פה.... בן אדם אמיתי היה זוחל ולא עומד.....

שלומי77

New member
כנראה הם הצטרפו להסתדרות.חוק שעות

עבודה ומנוחה.אולי יש להם הסכם קיבוצי וגם ועד...... וירטואלי כמובן..

Envenom

New member
נו בלעט.

לתת לנו מד חזרות הם לא יכולים- אבל להקשות לנו על החיים הם יודעים טוב מאוד!

dima19shoot

New member
בואנה! חשבתי שיש לכם שכל!!

מאה פעם אנשים אומרים לכם פה שהשעות של המשחק לא נוחות, והכל איטי פה עם כל ה"שעות" של יצירות, הופעות וכו' ועכשיו אתם סוגרים את האופציה לעשות משהו בלילה?!?! תגידו נו מה אתם עושים צחוק? ואם אני עבדתי כל היום ורק עכשיו חזרתי הביתה?! מה אתם אומרים בעצם? "בעיות שלך נדפקת?" איפה השכל שלכם. זה משחק!!! הלהקה לא באמת מתעייפת בכל היום הזה!!! שלחתי אותם לחופשה כל היום ויש להם אנרגיה מה אתם נכנסים לסרטים אני לא מבין.

למעלה